Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Излетя първият директен самолет от София за Рияд

Снимка: Летище София

Първият самолет по директната връзка между София до Рияд, Кралство Саудитска Арабия излетя в 15:35 часа днес от Летище София. Полетът ще се изпълнява два пъти седмично – в сряда и неделя. В същите дни ще е и обратният полет от Рияд до София. Той е с продължителност около 4 часа и 30 минути.

Предстои да бъде пуснат и нов маршрут от София до Ереван, Армения, който ще се изпълнява целогодишно, а първият самолет по него предстои да излети в края на април.

По публикацията работи: Марта Рос Монтаня


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В турското посолство в София представиха изложба по повод годишнината от опита за преврат в Турция

По повод осмата годишнина от опита за преврат в Турция, в двора на резиденцията на турския посланик в София беше организирана фото изложба под наслов "15 юли и паметта", предаде БТА. Снимките изобразяват моменти от историческата нощ и последвалите часове...

публикувано на 15.07.24 в 18:46
Калин Стоянов

Армията е готова с хеликоптери и тежка техника да подпомага борбата с пожарите

Към момента няма застрашени населени места и бедстващи граждани въпреки множеството пожари, възникнали на територията на България. Ситуацията постепенно се нормализира, увери вътрешният министър Калин Стоянов пред БНР. Пожарът в Свиленградско продължава...

публикувано на 15.07.24 в 11:59

Президентът откликна на желанието на ПП-ДБ за извънредна среща

Президентът Румен Радев ще проведе среща с представители на парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ), съобщиха от пресслужбата на президента. Разговорът ще е на "Дондуков" 2 от 16:00 часа, на 15 юли по..

публикувано на 15.07.24 в 11:51