Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Излетя първият директен самолет от София за Рияд

Снимка: Летище София

Първият самолет по директната връзка между София до Рияд, Кралство Саудитска Арабия излетя в 15:35 часа днес от Летище София. Полетът ще се изпълнява два пъти седмично – в сряда и неделя. В същите дни ще е и обратният полет от Рияд до София. Той е с продължителност около 4 часа и 30 минути.

Предстои да бъде пуснат и нов маршрут от София до Ереван, Армения, който ще се изпълнява целогодишно, а първият самолет по него предстои да излети в края на април.

По публикацията работи: Марта Рос Монтаня


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Стилияна Николова

Българските гимнастички спечелиха още пет медала на Световната купа в Румъния

Победителката в многобоя на Световната Чалъндж купа по художествена гимнастика в румънския град Клуж-Напока Стилияна Николова прибави още три медала от финалите на отделните уреди. Тя завоюва сребърни медали на обръч, топка и бухалки. Другата българка..

публикувано на 14.07.24 в 17:13
Димитър Главчев

Премиерът следи ситуацията с пожарите в цялата страна

Служебният премиер Димитър Главчев и директорът на пожарната главен комисар Александър Джартов са в постоянна комуникация за ситуацията в страната, информират от пресцентъра на Министерския съвет. От съобщението става ясно, че в борбата с пожарите..

публикувано на 14.07.24 в 15:36

Маршируващи звезди от България се представиха на световен фестивал в Цюрих

Български деца от марчинг бенд “Marching Stars” участваха в Осмия Световен младежки музикален фестивал в Цюрих. В двудневния форум се представиха 80 младежки оркестъра от цял свят с близо 4 хил. музиканти. Американската мечта на Тодор Цачев се..

публикувано на 14.07.24 в 14:12