Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Въздушна линия ще свързва Пловдив с Манчестър

Снимка: pixabay

От летище Пловдив ще има преки полети до Манчестър. През следващите три години линията ще работи от месец ноември до март, като самолетите ще летят всеки понеделник, съобщи изпълнителният директор на аеропорта Красимир Пешев.

Той уточни, че продажбата на билети за новата линия Пловдив – Манчестър ще започне през месец юли. За първи път в историята на летището е организиран и редовен транспорт от гр. Пловдив до летище Пловдив за пасажерите на всеки отделен полет, пояснява Пешев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Взрив в завода за целулоза край Свищов, огънят е потушен

Взрив е станал в завода за целулоза "Свилоза" край Свищов. Двама служители на ведомствената пожарна са с наранявания, съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.  Инцидентът е станал около 11.00 ч. Към момента огънят е напълно овладян..

публикувано на 29.07.24 в 14:16

Задължително спазвайте флаговата сигнализация по българските плажове

Лятото и горещините, обхванали бетонните джунгли, които обитаваме, карат повечето от хората да търсят по-честа и, по възможност, по-продължителна прохлада край различни водоеми и, разбира се, на Черноморието. Попадайки на плажа обаче, някои решават,..

публикувано на 29.07.24 в 11:00

Седмицата започва с жълт код за горещо време в 21-а области на страната

В понеделник  ще е слънчево. След обяд над Северна България, към вечерта над централната и на североизточната част на страната ще се заоблачава и на места ще има кратки валежи. Има условия за градушки. Минималните температури ще са между 17 и 21°, в..

публикувано на 28.07.24 в 17:11