Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Всеки звук" – нов музикален експеримент на трио Arrow

Снимка: Faarrowmusicofficial2020

Младите музиканти от трио Arrow - Валерия Василенко – вокал, Александър Иванов – ударни, китари и клавишни, и Боян Манолов – бас – са готови с най-новата си песен. "Всеки Звук" е поредната песен-експеримент на триото, целяща смесването на популярни тенденции и жанрове с джаз и нетипични за поп музиката елементи. 

Макар формата на пръв поглед да е като при повечето песни от поп жанра, и този път триото експериментира. Партията на барабаните се състои от 2 бийта: бийт, характерен за попа през 80-те години и бийт, нетипичен за популярната музика - заради изместването на удара на барабанчето на места, различни от изградените стандарти. 

Музиката е на тримата от Arrow, Славея Гошева е написала текста, аранжиментът е дело на Александър Иванов.Основната тематика на песента е за "малките неща" и оценяването им.

Редактор: Диляна Трачева



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Комедия"

Магичната музика на група "Терпентина" напоследък ни вълнува все по-често, особено след излизането на дебютния ѝ албум "Носталгия". Макар че е във фокуса на медийното внимание от около две години, групата съществува отдавна. В състава ѝ влизат Иван..

публикувано на 23.07.24 в 10:15

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10