Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лаконични изказвания на участниците в битката за кметското място в София

Снимка: БГНЕС

Кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ-"Спаси София" Васил Терзиев, който според екзитпола печели изборите в столицата, благодари на всички, гласували за него. Той и щабът му ще дадат пресконференция в понеделник, 6 ноември, когато има финални резултати. 

И заемащата второ място в "битката" за София според екзитполовете Ваня Григорова, също като опонента си заяви, че ще очаква финалните резултати. 

Снимка: БТА
"Ние вдъхнахме на гражданите надежда и им предложихме път към свобода. Въпреки проблемите, които видяхме в изборния ден, и омаскаряването ние оставаме с надежда. Смятаме, че тя е жива и смятаме, че свободата е на една ръка разстояние. Утрото е по-мъдро от вечерта."


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Автомобилният и товарният трафик между България и Румъния трайно ще расте. Търсят се решения

Въпреки че на "Дунав мост" в момента се извършва ремонт от българска страна, благодарение на добрата координация трафикът по него не само не е намалял, а дори е нараснал с 24-25% за леките автомобили, като нараства и за камионите. Това съобщиха на 2..

публикувано на 05.08.24 в 12:10

Военноморските сили празнуват 145-ата годишнина от основаването си

Сто четиресет и пет годишнината от създаването на българските Военноморски сили ще бъде отбелязана тази вечер в Русе. В 20,00 ч. пред Доходното здание ще се състои празничен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, с който..

публикувано на 05.08.24 в 07:00

Слабо понижение на температурите в понеделник

В понеделник ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има над Северна и Източна България, следобед и над планинските райони. На отделни места там ще превали. Температурите слабо ще се понижат и максималните ще бъдат..

публикувано на 04.08.24 в 18:30