Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лаконични изказвания на участниците в битката за кметското място в София

Снимка: БГНЕС

Кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ-"Спаси София" Васил Терзиев, който според екзитпола печели изборите в столицата, благодари на всички, гласували за него. Той и щабът му ще дадат пресконференция в понеделник, 6 ноември, когато има финални резултати. 

И заемащата второ място в "битката" за София според екзитполовете Ваня Григорова, също като опонента си заяви, че ще очаква финалните резултати. 

Снимка: БТА
"Ние вдъхнахме на гражданите надежда и им предложихме път към свобода. Въпреки проблемите, които видяхме в изборния ден, и омаскаряването ние оставаме с надежда. Смятаме, че тя е жива и смятаме, че свободата е на една ръка разстояние. Утрото е по-мъдро от вечерта."


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В Твърдишкия Балкан посрещат с вкусен боб по хайдушки

В местността Хайдушка поляна в Твърдишкия Балкан днес ще се състои традиционният събор. Посетителите ще бъдат посрещнати с богата фолклорна програма, състезания за деца и възрастни и вкусен боб по хайдушки. Съборът е съществувал повече от 40 години,..

публикувано на 04.08.24 в 07:00

Слънчева неделя с превалявания

В неделя над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. Купеста облачност ще има преди обед над крайните югоизточни райони и там на места ще превали. Следобед над Североизточна България и Родопите ще се развива купесто-дъждовна..

публикувано на 03.08.24 в 18:30

Видин събра стотици любители на ретро автомобили

Над 70 ретро автомобила от България, Румъния и Сърбия бяха изложени в осмото издание на Vintage Vehicles Vidin 2024. Парадът – част от културния календар на Община Видин, започна с панорамна обиколка от паркинга на кметството до района на Телеграф..

публикувано на 03.08.24 в 17:09