Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Диско дивата Саманта Фокс ще пее в София

Снимка: Facebook /UPI Events

Саманта Фокс гостува в България за шоуто си „Диско диви“ в столичен клуб. Британската диско звезда ще изпее най-големите си хитове и някои от новите си песни, включени в предстоящия ѝ албум. Преди нея, на сцената ще излезе популярната българска поп изпълнителка Ирина Флорин с групата си.

„Първият път, когато посетих България, беше през 1986 г. Беше някъде по морето. Никога не съм подозирала, че страна ви има толкова красиви плажове", сподели Фокс пред бТВ. По думите ѝ оттогава тя е посещавала страната ни още 6-7 пъти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: facebook.com/FondaciataTheFondation

"Фондацията" с турне в САЩ и Канада

Българите в САЩ и Канада броят с нетърпение дните до турнето там на българската супергрупа "Фондация". Музикантите – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, свирят заедно вече 11 години за радост на многобройните..

публикувано на 15.04.24 в 21:10

Мадлен Томова е българската надежда за награда от "Санремо джуниър"-2024

Български деца неведнъж са представяли достойно страната ни в престижни международни конкурси за песен. Достатъчно е да си припомним второто място, което извоюва малката на Крисия, заедно с талантливите ни пианисти Хасан и Ибрахим в детското..

публикувано на 15.04.24 в 11:05

"Бягаме"

Последната година беше повече от успешна за Миро – сред реализираните проекти се нареждат разпродаденото турне на певеца, както и неговият албум с хитове, озаглавен "46". На 17 април е подготвил ново предизвикателство – голям концерт в зала..

публикувано на 15.04.24 в 10:15