Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фестивал на цацата дава старт на летния сезон в Кранево

Специални гости са Boney M Xperience

7
Снимка: Facebook/festivalnacacata

Любимият на малки и големи Фестивал на цацата поставя началото на морските приключения в курортното селце Кранево! Атрактивна програма, много музика, танци, игри и богата кулинарна селекция очакват гостите край северния ни черноморски бряг от 14 до 16 юни 2024 г.

Туристи от цялата страна ще се стекат в Кранево за тридневната фиеста, чиято кулминация тази година са специалните гости в програмата – Boney M Xperience – групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация и обещава да взриви сцената с любимите хитове на няколко поколения. 


В първия фестивален ден ще видим изпълнения на танцови и вокални състави от Грузия, концерти на група Oxidised, Алекс и Стефан, Георги Шопов и Ива Иванова. Веднага след тях сцената ще бъде „пометена“ от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите – съобщават организаторите.


В съботния ден в програмата ще се включат много състави от България, Грузия, Украйна, преди Boney M Experience да сътворят незабравимото си шоу в Кранево.

Третият ден от Фестивала на цацата ще бъде посветен на фолклорните традиции. Няма да липсват и занимания за най-малките – куклен театър, игри, работилници и кулинарни състезания.


"Очакваме ви с много прясна цаца и студена бира!" – гласи поканата за събитието с вход свободен, което се организира със съдействието на Община Балчик и Кметство Кранево!

Снимки: Facebook/festivalnacacata





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Мексикански туристи пристигат у нас за културни обиколки

Чартърни полети от Мексико до София ще се изпълняват на всеки две седмици до края на месец ноември 2024 г., съобщава bgtourism.bg. Преди дни самолет на български авиопревозвач с 320 мексикански туристи е кацнал на летище София. Оказва се, че това е..

публикувано на 26.05.24 в 10:35

Туристи от четири континента на Празника на розата в община Карлово

С демонстрация на ритуала розоварене в розовите градини на “Еко розова долина” в град Клисура започна Празникът на розата в община Карлово. В нея се включиха царицата на розата Анна-Мария Враджева и 12-те участнички в конкурса. По-късно стотици..

публикувано на 25.05.24 в 14:31

Броят на туристите през лятото може да подобри постиженията от предковидните времена

Десет процента повече летовници ще посетят страната ни през тази година спрямо 2023 г., потвърди прогнозата на ресорния служебен министър маркетинг и бизнес консултантът в туризма Константин Занков. Очаква се резултатите да достигнат и дори надминат тези..

публикувано на 25.05.24 в 13:38