Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българка е на финал в световен конкурс за жени в сферата на киберсигурността

Снимка: Генерално консулство на България в Лос Анджелис

Българката Ева Бен (Eva Benn) е единствената ни сънародничка, избрана за финалист в световен конкурс за Жена на годината в сфера киберсигурност ("Cybersecurity Woman of the Year") сред стотици талантливи жени от цял свят. Това съобщи във Фейсбук страницата си Генералното ни консулство в Лос Анджелис.

Крайният победител се определя чрез гласуване. От мисията ни призовават: "Можете да направите Ева Бен първата българка носител на престижното отличие като дадете своя глас за нея: (category #10): surveymonkey.com/r/5VC9933".

"Вярваме в силата на жените да променят света към по-добро!", посочват от консулството.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Генералният ни консул в Ню Йорк Ангел Ангелов участва в годишната закуска с кмета на града

Българският генерален консул в Ню Йорк Ангел Ангелов участва в годишната закуска с кмета на града Ерик Адамс в качеството си на вицепрезидент на Асоциацията на чуждестранните консули, съобщи мисията ни в Ню Йорк.  Ангел Ангелов е благодарил на Ерик..

публикувано на 30.05.24 в 16:14

България има свой Ден на културното наследство в канадската провинция Британска Колумбия

24 май е обявен за Ден на българското културно наследство в канадската провинция Британска Колумбия. Документът е подписан лично от кмета на Ванкувър, а заслугата  за това е на екипа на Генералното консулство на България в Торонто, воден от Велислава..

публикувано на 22.05.24 в 12:45