Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ново сърце (акустична версия)"

Снимка: YouTube /Lubo Kirov

В разгара на горещото лято Любо Киров не спира да твори. Скоро след премиерата на албума му "Ново сърце"и появата на негов концерт в платформата HBOMax, певецът даде старт на своето национално турне ("Ново турне 2024"). Турнето на Любо преминава през седем български града, където звездата ще представи както всички песни от новия си албум, така и своите най-големи хитове. Безспорно като хит вече се наложи и песента, дала име на най-новия му албум – "Ново сърце". За да подчертае важната ѝ роля, Любо Киров представи и видео към акустичната версия на първия сингъл от албума, специално аранжирана от китариста и продуцент Ангел Дюлгеров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Обич и песен" – нова порция летни концерти с част от вечните български песни

Проектът "Обич и песен" среща на сцената поколения обичани български изпълнители,   създали хитове в различни музикални стилове през годините. Мелъди рокът е представен от групата " Диана Експрес", които честват 50 години на сцена,..

публикувано на 08.07.24 в 10:15

Средновековни църкви отварят врати за музикалния фестивал Arbanassi Summer Music

За четиринайсета година камерна музика ще звучи в средновековните църкви-музеи “Св. Архангели Михаил и Гавраил” и “Св. Георги” в архитектурния резерват Арбанаси. От днес до 12 юли сред прекрасната акустика на храмовете музиканти от Белгия,..

публикувано на 07.07.24 в 06:00

"Направен за мен" – заявка за летен хит на Елия Тодорова

" Направен за мен " е третият авторски сингъл на младата и талантлива певица Елия Тодорова, а самата тя го определя като най-динамичния в репертоара си. Успешните два проекта – " Облак " и " Малини "  ѝ донесоха популярност като солова..

публикувано на 05.07.24 в 10:15