Днес

Some Details

Протест на кръчмарите?

Шуменските хотелиери и ресторантьори подкрепят решението за протести в бранша. Какви са исканията им?   Това ще научите в програма „ДНЕС“. Ще говорим още  за  10 годишната програма за енергийна ефективност на област Шумен.   Очаквайте и покана за..

публикувано на 23.01.20 в 09:34

С програма „Днес“ в следобеда на 21 януари

Защо представители на Общинския младежки съвет поискаха среща с кмета на Шумен Любомир Христов? Как шуменската болница празнува Бабинден? Идва края на делото „Хитрино“. Каква присъда ще поиска от Шуменския окръжен съд адвокатът на пострадалите? Защо не..

публикувано на 21.01.20 в 11:23

Магистралният водопровод на Шумен, Велики Преслав и Търговище

Проблемите с водата са на дневен ред в началото и на тази седмица. Ще проследим новата среща на кмета на Шумен   с ръководството на „В и К“ . Оттам ще научим и какви са обещанията на новия министър на околната среда Емил Димитров, с когото Любомир..

публикувано на 20.01.20 в 10:00

С програма „Днес“ в следобеда на 17 януари

Как вървят ВиК ремонтите край Шумен? Може ли България да изгуби една ценна порода свине заради африканската чума и как се опазва уникалният генофонд у нас. Какво има за казване кметът на Антоново на Антоновден? Какви войни са се водили край Разград по..

публикувано на 17.01.20 в 12:43

Ще приключи ли делото Хитрино?

Защо протестират в Кубрат? Как ще приключи делото Хитрино? В кои сфери има глад за работници в шуменска област? Какви са промените в имунизационния календар на България? Информация и коментари по тези и още теми очаквайте в програма „ДНЕС“ в..

публикувано на 15.01.20 в 16:51

Вода, спорт и изкуство в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в сряда от 13 до 17 часа можете да проследите: - Кои новите данни и условия за спиране на водата в Шумен, предвидено за 17 януари, обсъдиха на среща с областния управител на Шумен проф. Стефан Желев търси Миглена Стоянова;..

публикувано на 15.01.20 в 11:50

С програма „Днес“ в следобеда на 14 януари

Как Община Шумен отговори на притесненията на жителите от кв. „Дивдядово“ около строителството на завод за производство на пелети от битови отпадъци? Вижда ли се краят на делото „Хитрино“? Какви идеи и предложения бяха дадени при публичното обсъждане на..

публикувано на 14.01.20 в 12:51

Транспорт, сепариране на отпадъци, проекти, писма и текстове на Яворов в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в последния работен ден на седмицата - петък можете да проследите: - Как проектът "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух" ще бъде от полза на русенци следи Галя Савова; - На..

публикувано на 10.01.20 в 10:09

С програма „Днес“ в следобеда на 9 януари

Как пътуващите в страната ще бъдат засегнати от стачката на автобусните превозвачи в понеделник? Ще оцелее ли породата източнобалканска свиня след установеното ново огнище на африканска чума в смядовското село Веселиново? Защо в Силистра са две..

публикувано на 09.01.20 в 13:01

Вода и хляб в програма "Днес"

В сряда, 8 януари, от 13 до 17 часа, с програма "Днес" на Радио Шумен можете да проследите: - Как синдикатите гледат на предложението позволеният от закона извънреден труд да се увеличи от 150 на 300 часа следи Стоян Стоянов; - Ще поскъпне ли хлябът след..

публикувано на 08.01.20 в 10:45