Днес

Some Details

„Днес“ в следобеда на 13 октомври

Избираме народни представители за трети път тази година. Как политическите сили подредиха листите си за шуменския многомандатен избирателен район? Защо студенти в Шуменския университет изучават китайски език? И кой ги обучава? Как в Русе ще отбележат 100..

публикувано на 13.10.21 в 12:05

„Днес“ в следобеда на 27 септември

Какво е тежкото престъпление, извършено на територията на каолиновското село Тодор Икономово? Има ли интерес към традиционните противогрипни ваксини? В България все още процентът на ваксинирани срещу Covid-19 е малък. Защо хората у нас още се..

публикувано на 27.09.21 в 12:31

„Днес“ в следобеда на 23 септември

Започна подрязването на дърветата по шуменската улица "Генерал Гурко". Как живеещите там коментират санитарното почистване и ще предотврати ли то опасността от падащи клони?  Как общините ще могат да кандидатстват по Европроекти? Отговорите дава..

публикувано на 23.09.21 в 12:58

„Днес“ в следобеда на 20 септември

Има ли сериозни нарушения при техническите инспекции на училищните автобуси в Шумен? Защо натоварено кръстовище в Нови пазар ежедневно излага на опасност шофьори и пешеходци?  Как новият проект на най-популярните министри Петков и Василев от..

публикувано на 20.09.21 в 11:57

„Днес“ в следобеда на 10 септември

След като цяла седмица депутатите се караха каква да е минималната пенсия у нас и колко големи да са добавките за възрастните хора – ние даваме думата на самите пенсионери. Доволни ли са от промените, за какво ще похарчат добавката от 120 лв., която ще..

публикувано на 10.09.21 в 12:11

С предаването „Днес“ в следобеда на 30 август

Броени дни остават до началото на новата учебна година. Как върви приема в русенските начални училища и детски градини? Какъв е приемът в Шуменския университет? Кои са най-желаните специалности и в кои все още има свободни места?  Тази вечер Младежката..

публикувано на 30.08.21 в 12:51

С предаването „Днес“ в следобеда на 23 август

Българо-турската търговско-индустриална камара в Шумен подписа договор за сътрудничество с Конфедерацията на балканските и румелийските изселници в Република Турция. Какво е човешкото изражение на този документ? Миглена Стефанова. Чуйте историята на..

публикувано на 23.08.21 в 12:25

С предаването „Днес“ в следобеда на 18 август

Защо продължават протестите на служителите на Автомагистрали „Черно море“ в Шумен?  10 дни без вода през лятото. На какво се дължат проблемите с водоподаването в част от шуменското село Друмево? Какви са очакванията на треньора на ФК „Лудогорец“..

публикувано на 18.08.21 в 12:21
Посрещане на тацова формация

„Днес“ в следобеда на 16 юни

Ще бъде ли изграден огромен християнски кръст на Шуменското плато след като предложението стига за втори път до Общинския съвет в Шумен?  Създава ли предпоставки за тежки катастрофи магазинчето по главния път до село Радко Димитриево? Проверката е по..

публикувано на 21.06.21 в 12:19

„Днес“ в следобеда на 16 юни

Как десетокласниците от Шумен се справиха с външното оценяване по български и литература, което бе въведено за първи път тази година?  Жителите на шуменското село Дибич се оплакаха, че автобусът, който минава през населеното им място, е почти винаги..

публикувано на 16.06.21 в 12:36