Клуб Петък

Some Details

С ,,Клуб петък" и на 20 април - В коя държава живеете?

  Управляващите – „Продължаваме да   работим за подобряване качеството на живот на всички българи. Продължаваме да изпълняваме поетите ангажименти. Получихме само похвали от нашите партньори. Бойко Борисов бе номиниран за „Европейска личност на..

публикувано на 19.04.18 в 14:52

„Клуб петък“ коментира зависимостите и групите за взаимопомощ

Всеки ежедневно се бори с проблеми и изкушения, част от които се повтарят системно и се превръщат в зависимости. Може би най-популярната зависимост в световен мащаб е алкохолната. Един от начините, по които хората получават помощ и утеха в подобни..

публикувано на 13.04.18 в 09:30

Клуб "Петък" : "За или против тютюнопушенето?"

„За“ или „против“ тютюнопушенето? Тази вечна и винаги актуална тема ще е във фокуса на поредното издание на предаването Клуб "Петък“ по радио Шумен. В него обаче този път своите тези по темата ще защитават учениците от 10 „в“ клас на Средно училище..

публикувано на 29.03.18 в 14:57

„Клуб петък“ обсъжда идеята за 33-метров кръст на платото

Да бъде ли издигнат върху Шуменското плато 33-метров православен кръст, както предлага общинският съветник Наталия Стефанова? Това е темата в днешното издание на „Клуб Петък“. Ще противопоставим мнението на вносителката на предложението с експертните..

публикувано на 23.03.18 в 10:13

Отново за медиите

   Кой казва, че всички   българските медии са били, а  и сега са  платени, корумпирани и беззъби ? Статистиката ?! А знаете ли, че в България е имало предаване, което цели 25 години  всяка седмица е  било чакано, слушано и обсъждано от 3 милиона..

публикувано на 15.03.18 в 16:44

Как се учим на патриотизъм?

Как се учим на патриотизъм? В „Клуб петък” по Радио Шумен днес между 11,00 и 12,00 ще търсим отговор на въпроса: Кога патриотизмът става опасен и вреден? В дискусията сме поканили историци – учители и музейни уредници. Кой ще се добере до студиото на РШ ще..

публикувано на 02.03.18 в 09:58

Клуб "Петък" : Нуждае ли се езикът ни от пазач?

В края на седмицата, в която отбелязахме Международния ден на майчиния език в предаването клуб „Петък“ ще дискутираме по  темата : „Нуждае ли се езикът ни от пазач? Все по - често чуваме изречения като това - „От един час съм в кол и обяснявам..

публикувано на 22.02.18 в 16:25

За агресията и насилието в "Клуб Петък"

Къде катастрофира обществото ни в опита да се справи с агресията и насилието сред децата и младите хора? Защо въпреки усилията, които се полагат, нямаме успех в решаването на този проблем? Коментираме темата с д-р Надя Карагьозова – секретар на..

публикувано на 09.02.18 в 10:53

Защо доверието в медиите спада?

Едва 42% от хората са склонни да вярват на медиите, показва международно проучване. Оправдан ли е дефицитът на доверие? Това е темата в днешното издание на „Клуб петък”.  Нарушават ли се журналистическите стандарти в името на сензационно съдържание? Как..

публикувано на 02.02.18 в 10:05

Отживелица ли са общочовешките добродетели?

Или може би част от атрофиралият ни свят? Архаично ли е да си добър, да обичаш ближния, да си смирен и добродетелен? Това са въпросите, които ще зададем в „Клуб петък” на 26-ти януари на вас госпожи и господа и на гостите в студиото – един..

публикувано на 26.01.18 в 09:57