Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Бялата лястовица”, 12.02.2014 г.

Снимка: Архив
Програма „Бялата лястовица”, излъчена на 12.02.2014 г. Чуйте цялото предаване в звуковия файл.

Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Хубава неделя с Радио Шумен

Започнете неделния ден в компанията на Радио Шумен. Предаването е "Оттука започва денят", а екипът му днес - звукорежисьор и музикален редактор Данаил Денчев, водещ Цветелина Георгиева. Започваме след новините в 7 часа и ще бъдем с вас до 10 часа.  Ще ви разкажем за пророк Амос в редовната ни рубрика "Приказки за вярата". Ще честитим Курбан байрам..

публикувано на 16.06.24 в 05:25

Утро с Радио Шумен

Започнете 13 юни с екипа на Радио Шумен - Розалина Райчева и Цветелина Георгиева. Ще бъдем заедно от 6 до 10 часа.  Ще си говорим за нуждата от нови приемни семейства в област Шумен. Ще научите повече и да днешния Спасовден. Какво ни разказва фолклора за него? Какво готвят солистите на концерта в къщата-музей "Панчо Владигиров" тази вечер? Следим..

публикувано на 13.06.24 в 05:32

Кои са любимите ви летни занимания?

Кои са любимите ви летни занимания? Това ще бъде въпросът в първата част на „Денят на совите“ в края на горещия 11 юни. В късната рубрика ще чуете разказа на Светла Чиракова за решението й да замени 17 годишната си работа във финансовия сектор за коренно различно артистично поприще. От няколко години тя изработва картини и аксесоари с..

публикувано на 11.06.24 в 18:24

Споделена вечер с Радио Шумен

  Бъдете с предаването ,,Денят на совите“ и в сряда вечерта. Очакват ви две интересни теми за диалог. В късната рубрика среща със журналиста и поет Костадин Филипов, както и с музикантите Иван Кръстев и Теди Генев. Поводът е съвместният им нов проект   - песента ,,Очите на мама“.  Тази вечер ще направим дебюта й в ефира на Радио Шумен. Екипът..

публикувано на 11.06.24 в 16:16

Неделя с вашето Радио Шумен

Започнете днешния неделен ден с най-правилния избор - Радио Шумен и предаването "Оттука започва денят". Андриан Христов и Цветелина Георгиева са сутрешния екип в ефира след новините в 7 часа.  Очаквайте репортерски включвания от всички точки на Североизтока, защото днес България избира кого да изпрати в националния и европейски парламент.  850 са..

публикувано на 09.06.24 в 06:20

Съботно събуждане с Радио Шумен

   Да посрещнем заедно и осми юни с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Данаил Денчев. Интересните теми и много музика може да слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 07.06.24 в 11:06

Приятно да ви е с Радио Шумен

  Заредете утрото си и в четвъртък с много положителна енергия, с  музика и полезна информация от ефира на Радио Шумен! На 6 юни бъдете и с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн..

публикувано на 05.06.24 в 14:11