Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арестувани са четирима души, фалшифицирали документи за самоличност в Пловдив и Стамболийски

Снимка: БГНЕС

При акция на ДАНС и полицията в Пловдив бяха арестувани четирима души, фалшифицирали документи за самоличност. Операцията е проведена на територията на Пловдив и Стамболийски под надзора на Районната прокуратура. 

От 7 адреса в двата града е открита и иззета компютърна техника за изготвяне на фалшивите документи, а също USB памети, мобилни телефони и множество документи за самоличност на чужди и български граждани.

Четиримата задържани са български граждани. С прокурорско постановление на трима от тях мярката за неотклонение е продължена за 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Кр. Кънев: Назначаването на Казаков начело на Агенцията за бежанците е равносилно на опита да се назначи Пеевски начело на ДАНС

Назначаването на Никола Казаков начело на Държавната агенция за бежанците е равносилно на опита да се назначи Делян Пеевски начело на ДАНС , каза председателят на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев в интервю за предаването..

обновено на 11.01.15 в 13:39

ДАНС проверява община Стамболийски

Служители на Държавната агенция "Национална сигурност" започнаха тази сутрин проверка в община Стамболийски. Това потвърди  кметът на общината Иван Атанасов и уточни, че на агентите са предоставени всички поискани документи. По всяка вероятност,  агентите..

публикувано на 08.01.15 в 19:16