Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Очакваме сигналите ви в "Искам да кажа" на 30 януари

Снимка: Ирен Филева

На 30 януари, както всеки понеделник в предаването „Искам да кажа”, запазена територия за вашите сигнали ще очакваме обажданията ви за да ни кажете всичко, което ви тревожи или пък ви радва. Можете да се обърнете към нас с конкретен проблем, за който не намирате решение или за който институциите, към които сте се обърнали не проявяват достатъчно загриженост и внимание. Може да поздравите свой близък или пък да благодарите на някого! Между 11:00 и 12:00 часа ще ви очакваме на ефирните ни телефони  855-145 и 855-155, с код за Шумен 054. Водещ на предаването ще е Невена Николова.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Неделно утро с Радио Шумен

Започнете неделния ден с интересна информация и хубава музика. Цветелина Георгиева и Диана Лазарова реализират днес предаването "Оттука започва денят".  След новините в 7 часа стартираме с най-актуалната прогноза за деня и агропрогнозата за целия месец септември на агрометеоролога Мирослав Илиев. Приказките за вярата с отец Николай са посветени на..

публикувано на 01.09.24 в 01:05

„Днес“ в следобеда на 30 август

Докъде ще стигнат сблъсъците между Доган и Пеевски? Как ще се отрази разцеплението в ДПС сред гласуващите за движението? Каква отговорност носят инфлуенсърите за стоките или услугите, които рекламират в интернет?  Какви са историческите възстановки, подготвени за шестото издание на Националния събор на военноисторическите групи, който ще бъде..

публикувано на 30.08.24 в 13:53

Прекрасно утро с Радио Шумен

Започнете деня с Радио Шумен. След новините в 7 часа Данаил Денчев ще избира хубавата музика в ефира, водещ е Цветелина Георгиева.  Към нашите интересни теми и събеседници в предаването "Оттука започва деня" може да добавите и ваши предложения на телефон 054 855 145 или в страницата ни във фейсбук.  Още не сме сложили точка на почивките и..

публикувано на 29.08.24 в 02:30
Ахмед Доган и Делян Пеевски

„Днес“ в следобеда на 28 август

Как гласоподавателите от Шумен виждат изключването на Делян Пеевски от ДПС и какви са възможните изходи след партийното разцепление? Националният пленер по живопис „Шуменско плато“ ще бъде открит за 15-ти път днес. В него по статут участват петима художници от страната и петима от Шумен. Кои са те и какви са творческите им амбиции? Пристигна ли..

публикувано на 28.08.24 в 13:58

И на 26 август с Радио Шумен

  И през новата седмица посрещайте дните от август с Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“ в понеделник. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 7 часа..

публикувано на 26.08.24 в 07:12

Петъчно утро с Радио Шумен

  Посрещнете и 23 август с Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 7 часа и продължаваме до 10 с новини от целия..

публикувано на 22.08.24 в 16:49

„Днес“ в следобеда на 19 август

Какво се случва в държавата и защо за първи път президентът Румен Радев отказа да приеме кабинет, предложен от служебен министър председател? Днес стартираха ремонтните дейности по две основни улици в Русе. Как ще се промени движението около алея „Възраждане“ и ул. „Дондуков-Корсаков“? ВиК проблемите скараха общините и институциите в Шуменска..

публикувано на 19.08.24 в 12:54