Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ще бъде ли ремонтирано читалището в село Пет могили след направения ремонт

Читалището в николакозлевското село Пет могили е главният ни сюжет в днешното издание на "Часът на репортера". И по – точно какви са резултатите от направения ремонт там за над 500 хил. лева. Ще чуете една история, която можете да съотнесете към много други обекти, реконструирани не особено качествено през последните години. Ще има ли щастлив край този разказ и колко реално може да струва ремонта на едно читалище. Всичко това след новините в 11 с мен Миглена Стефанова и "Часът на репортера".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Цветно утро с Радио Шумен

Цветно и зареждащо утро ви очаква в ефира на Радио Шумен. Предаването е "Оттука започва денят", а екипът, който го реализира във вторник от 6 до 10 часа - Славчо Славчев и Цветелина Георгиева.   Ще си говорим по много теми.  Нова индустриална зона ще има Търговище върху 300 дка земя.   Подробностите ще научите след 8,30 часа от кмета на общината д-р..

публикувано на 25.06.24 в 05:45

„Днес“ в следобеда на 24 юни

Фармацевтите празнуват професионалния си празник на Еньовден. Какви са предизвикателствата пред гилдията им? Това ще ни каже Йорданка Бакърджиева, председател на Регионалната фармацевтична колегия в Търговище. Какъв е интересът към специалностите, предлагани от Шуменския университет? Чуйте интервюто с доц. Константин Константинов, заместник-ректор по..

публикувано на 24.06.24 в 12:42

Приятно утро в понеделник с Радио Шумен

  Започнете новата седмицата с Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана Лазарова. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10 с новини от целия..

публикувано на 21.06.24 в 11:20

Днес с Радио Шумен

Може да направите приятен и много информиран последния работен следобед на жарката седмицата. Нашето предложение е предаването "Днес" с водещ Цветелина Георгиева и музикални редактори Бояна Петрова и Славчо Славчев. В големите жеги, по време на най-усилната работа на полето, "Напоителни системи" в Шумен готви спиране на поливната вода. За причините,..

публикувано на 21.06.24 в 07:33

От рано в петък с Радио Шумен

  Интересен 21 юни ви очаква в ефира на Радио Шумен! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10 с новини..

публикувано на 20.06.24 в 16:28

„Днес“ в следобеда на 19 юни

Какви послания отправиха представителите на народа при старта на 50-ото Народно събрание? Възможно ли е да се формира правителство на споделената отговорност или отиваме на нови избори есента? Прогноза прави политологът Светлин Тачев. Как се справиха седмокласниците с външното оценяване по български език и литература?  Защо шуменските..

публикувано на 19.06.24 в 12:38

Хубаво утро с вашето Радио

Започнете деня в компанията на Радио Шумен. Сутрешният екип Славчо Славчев и Цветелина Георгиева започват деня с хубава музика и актуални теми. Настъпва лято и ако вече мислите за лятната почивка, ние ще ви информираме как да нямате проблеми със самолетни полети или изгубен багаж. Какво ви се полага при такива пробми - съветите от Европейския..

публикувано на 19.06.24 в 05:46