Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Певицата Милена Славова, прозаикът Иван Димитров и издателят Славчо Николов в предаването "Без рамки"

4
Снимка: Фейсбук

В предаването на Радио Шумен "Без рамки" в четвъртък ще чуете интервюта с издателя Славчо Николов, с прозаика Иван Димитров и с певицата Милена Славова. Водещ ще бъде Антоний Димов, музиката ще избира Пламена Бръчкова. Сред темите във фокуса на интереса са мисията и политиките на големите и малките издателства у нас, най-новата книга на Иван Димитров - "Силата на думите", предстоящото участие на Милена в музикалния форум "Есенни шуменски вечери". Ако българската литература, родните пънк, уейв и рок са сред предпочитанията ви, бъдете с предаването "Без рамки" от 11 до 12 часа на 28.09.2017 година.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Що е то щастлива нация?

Ще разберем тази вечер в „Денят на совите“, вечерното предаване на Радио Шумен, което започва след 21,00. Всъщност това е темата на Втория обществен разговор, който търси отговори на въпроси, свързани с щастието на всички в нашето общество. Подробностите очаквайте в късната рубрика на предаването, както и в диалога на мъдрите нощни птици след 22,00. А..

публикувано на 26.02.20 в 20:02

С Баба Марта и Радио Шумен на 1 март

Неделя, почивка и от рано сутринта с Радио Шумен - всичко това събрано с емоция и музика на 1 март! Честита Баба Марта ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Интересни събеседници, любопитни теми и актуални вести в ефира от 7 до 10 часа. Жулиета Герова и Розалина Райчева ще се погрижат първите часове от деня да..

публикувано на 26.02.20 в 14:12

С програма „Днес“ в следобеда на 26 февруари

Как с хартиени пътни карти полицията в Шумен ще опита да намали катастрофите в областта? Готова ли е болницата в Шумен да посрещне евентуален случай на коронавирус? На кого ще помогне мартенският благотворителен базар на детския комплекс „Анастас Стоянов“ в Шумне? Какви са посланията за сила и смелост, които внушава изложба в Регионалната библиотека в..

публикувано на 26.02.20 в 12:36
Тончо Жечев

Ретро поглед без рамки

В предаването "Без рамки" ще разберем повече за новооткритата експозиция „Арменските „светлописци“ в русенската художествена галерия, както и за историята на едно от най-старите ни просветни огнища - силистренското читалище „Доростол“, на чиято 150-годишнина този четвъртък са посветени изложба и празничен концерт. 20 години след кончината на..

публикувано на 26.02.20 в 11:14

С Радио Шумен и в четвъртък сутринта

  Ако желаете да имате едно полезно утро в четвъртък, което да е пълно и с много музика, бъдете с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 6 часа и ви каним да останете с него до 10. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Пламена Бръчкова. Всичко важно, интересно и приятно – на вълните на..

публикувано на 26.02.20 в 11:10

Ще има ли лични асистенти на всички хора в нужда

Дълго чаканата програма за лични асистенти се завърна и възрастните и трудно подвижни хора ще имат възможност да кандидатстват за помощник. Всички самотни и болни хора ли ще имат асистент? Отговорите на въпроса очаквайте в предаването „Бялата лястовица“ на 26 февруари. Как новите технологии ще подпомогнат обучението на специалните деца,..

публикувано на 26.02.20 в 09:14

За паметта и спомените в "Денят на совите"

Какви събития пазите в календара на личната си памет? – това е въпросът, който ще отправим към вас тази вечер в „Денят на совите“. И за да навлезем съвсем в темата, ще ви запознаем с Желка Стоянова от Дулово, която колекционира календарчета вече 60 години. За паметта, които тези календарчета са съхранили, ще чуем разказа на колекционерката, която не..

публикувано на 25.02.20 в 18:40