Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Апо и Невена: Сега се чувстваме отново предизвикани от музиката и изкуството въобще

В актуалното издание на Денс Фул Макс за първи път прозвуча новата песен „About You”(https://www.youtube.com/watch?v=USm8Gc16r64) на Велизар Ангелов и Невена Колева, познати на своите фенове и приятели като усмихнатото дуо Апо и Невена. Данаил Данчев ги попита  защо ги позагубихме от поглед и какво ги е провокирало да започнат отново да правят музика. Както си му е ред в наше време, те ни отговориха чрез най-голямата социална мрежа:

  „След няколко години активна изпълнителска дейност, през които пуснахме своите първи 4 музикални видео клипове и направихме куп участия, си дадохме музикална почивка. През тази изпълнителска пауза ни се случиха няколко много важни житейски събития. Както може би повечето ни почитатели знаят, ние сме партньори не само в музиката, но и в живота. През ноември 2016 г. узаконихме това партньорство и станахме съпрузи, а през януари 2017 г. се роди първото ни дете - нашата малка Аделина. Покрай грижите за нея и останалите ни немузикални проекти, натрупахме голям творчески заряд, и сега се чувстваме отново предизвикани от музиката и изкуството въобще. Апо стартира нова видео поредица като част от проектa – Apomakesmusic (https://youtube.com/apomakesmusic), a Невена даде начало на влог за родители - Mama GURU (https://www.youtube.com/channel/UCeilvBqO3m7UGFJWhB5uDOA). Всяко от видеата на Апо е придружено от наша песен, и тъй като не сме спирали да получаваме запитвания кога ще започнем да споделяме отново своя музика, решихме това да се случи именно сега. Всяка от тези песни планираме да завършваме и да предоставяме за слушане от всички фенове на Apo&Nevena. Нямаме конкретни амбиции, свързани с тези парчета. Просто ни доставя удоволствие да ги правим и да получаваме обратна връзка за тях и затова засега мислим да продължаваме да го правим." 

Още от Апо и Невена очаквайте в следващите издания на Денс Фул Макс, което звучи всяка сряда от 18 до 20 часа


ВИЖТЕ ОЩЕ

Интересно утро в сряда с Радио Шумен

  Посрещнете 21 февруари с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 6 часа и продължава до 10. Екипът: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Може да ни слушате и онлайн от сайта..

публикувано на 20.02.24 в 15:37

Приятно съботно утро с Радио Шумен

    Да посрещнем заедно и 17 февруари с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Интересните теми ще придружим с много музика. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 15.02.24 в 15:06

С Радио Шумен и във вторник вечер

  Кои срещи са променили живота ви? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“, което започва в 21 часа. Бъдете с Радио Шумен до полунощ! Екипът тази вечер: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор - Бояна Петрова. Може да ни слушате и онлай от сайта: https://binar.bg/radio-shumen/

публикувано на 13.02.24 в 18:01

И в утрото на 12 февруари с Радио Шумен

  Посрещнете новата седмица с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! Екипът на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме на 12 февруари след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни..

публикувано на 12.02.24 в 05:49

Как се справяте с безводието?

Как се справяте, когато нямате вода? Това е основният въпрос в актуалната част на Денят на совите. И още: Пиете ли вода от чешмата вкъщи, а ако не- откъде се снабдявате с питейна вода?  След 22 часа ще ви срещнем със сърцатата Павлина Иванова- секретар на читалище "Иван Вазов- 1941" в силистренското село Срацимир. А въпросът към вас ще бъде:..

публикувано на 08.02.24 в 18:54

В петък с ,,По първи петли" от Радио Шумен

 Посрещнете 9 февруари с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. До 6 часа в петък – много музика, интересни теми и..

публикувано на 08.02.24 в 10:39

Във вторник сутринта с Радио Шумен

  И на шести февруари от рано сутринта бъдете с ефира на Радио Шумен – много музика и полезна информация! Екипът на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен...

публикувано на 05.02.24 в 16:45