Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Истории за спасението в "Часът на репортера"

В днешното издание на предаването „Часът на репортера” ще си говорим за дрогата, хазарта, алкохолът и вярата. За завръщането към Живота. Какво събира хората, намерили спасение в зависимостите и какво ги разделя, ще научите ако останете с нас във времето от 11 до 12 часа на вълните на Радио Шумен. Ваша ефирна компания ще бъдат звукорежисьорът и музикален редактор Бояна Петрова и водещият Георги Софронов. Телефоните за връзка с нас са на ваше разположение до 12 часа - 054/ 855-145 и 054/ 855-155.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

С ,,По първи петли" в петък

  С надежда и вяра за един нов хубав ден бъдете с   предаването ,,По  първи петли“ и на 29 март. То се излъчва по програма ,,Хоризонт“ от студио едно на Радио Шумен. Пожелания за приятни два часа   ви изпраща екипът на предаването: водещ - Жулиета Герова,звукорежисьор и музикален редактор - Розалина Райчева.

публикувано на 28.03.24 в 13:50

И от рано в неделя с Радио Шумен

  Да посрещнем заедно и 31март с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Интересните теми ще придружим с много музика. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 28.03.24 в 13:17

Добри вести с Радио Шумен

Ден след Благовещение добрите вести продължават в ефира на Радио Шумен. Бъдете с нас в утрото на 26 март от 06:00 до 10:00 часа. Предаването е "Оттука започва денят", а с вас ще бъдем Диана Лазарова, която ще ви говори с хубава музика и Цветелина Георгиева. Темите може да задавате и вие, а ние ви предлагаме да си говорим за най-актуалното от деня. Ще..

публикувано на 26.03.24 в 05:30

И на Благовещение с Радио Шумен от сутринта

   Заредете утрото си в понеделник с положителна енергия, с много музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! На 25 март бъдете и с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн..

публикувано на 22.03.24 в 16:22

Усмихнете се с Радио Шумен

Усмихнато и информирано утро, ви пожелава сутрешният екип на Радио Шумен. Бъдете с предаването „Оттука започва денят“ и започнете петъчния ден в 06:00 часа с Пламена Бръчкова и Цветелина Георгиева. Хубавата музика е гарантирана, очакват ви интересни теми и събеседници до 10 часа. В Световния ден на водата ще ви срещнем с проф. Христо..

публикувано на 22.03.24 в 05:30

18 март - ,,Денят на совите" на 28 години!

  Честит рожден ден на предаването ,,Денят на совите“! На този празник ще посветим времето от 21 часа до полунощ на вълните на Радио Шумен. Екипът тази вечер: водещи - Жулиета Герова и Коко Паносян, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Може да ни слушате и онлай от сайта. Ще бъде интересно!

публикувано на 18.03.24 в 20:19

В четвъртък от 6 часа с Радио Шумен

  Посрещнете 14-ти март с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 6 часа и продължава до 10. Екипът: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана Лазарова. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Може да ни слушате и онлайн от сайта на..

публикувано на 13.03.24 в 14:06