Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Колко солени могат да бъдат шегите между колеги?

Това е първият въпрос в „Клуб петък“ на 1-ви февруари, защото днес в предаването ще си позволим да разкажем за забавните моменти и градусите на колегиалните взаимоотношения в Радио Шумен. За мокрите столове, ревността, тайните, които крият бюрата и за спомените които ни карат да се усмихваме. По този повод в студиото ще бъдат хора, които ще провокират дебат за и против лютите шеги на работното място, за границите на междуличностното общуване и приятелството и как се разбира каква е скалата на чувството за хумор в един екип.

ВИЖТЕ ОЩЕ

В „Денят на совите“ на 27-ми септември

Ще приемем предизвикателството да коментираме какъв президент ни е нужен и как си го представяме. С тази тема ще започне предаването малко след 21,00. А във втория час ще ви срещнем с арттерапевт, който въздейства на емоциите чрез природните стихии. Как точно, ще ви разкажем след 22,00 и веднага след това ще попитаме: Кои емоции управляват живота ни?..

публикувано на 27.09.21 в 19:48

Вторник сутрин с Радио Шумен

Събудете се с Радио Шумен и във вторник сутрин! Усмихнато начало на деня, хубава музика и актуални теми ви обещава екипът на предаването „Оттука започва денят“. Има ли спешен зъболекарски кабинет в Шумен и къде работи кабинет за борба срещу болката? Каква нова методика за определяне на такса „смет“ обмислят в Община Русе. Това са част от въпросите,..

публикувано на 27.09.21 в 16:18

„Днес“ в следобеда на 27 септември

Какво е тежкото престъпление, извършено на територията на каолиновското село Тодор Икономово? Има ли интерес към традиционните противогрипни ваксини? В България все още процентът на ваксинирани срещу Covid-19 е малък. Защо хората у нас още се колебаят?  Мадара избра да остане в Община Шумен. Безсмислен ли бе вчерашният местен референдум?..

публикувано на 27.09.21 в 12:31

Важна ли е опаковката?

Срещнахте ли трудности при преброяването? Това ще бъде въпросът в първата част на „Денят на совите“ в събота. В късната рубрика ще чуете актуален разговор с главния редактор на в-к „Стършел“, писателят- хуморист Михаил Вешим. След 22 часа ви предлагам тема, която можете да приемете и буквално и преносно: Колко е важна опаковката на предмети,..

публикувано на 25.09.21 в 18:11

Приятна петък вечер с ,,Денят на совите"

  За какво е сезон есента? Това е една от темите в ,,Денят на совите“ в петък вечерта. В късната рубрика ще може да чуете спомени, съхранени в архива на предаването. Бъдете с Радио Шумен от 21 до полунощ с екипа: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор Пламена Бръчкова.

публикувано на 24.09.21 в 17:38

Неделя сутрин с "Оттука започва денят"

„Съгласни ли сте село Мадара да се отдели от община Шумен и да се присъедини към съседната община Каспичан?“ – това е въпросът на референдума, който ще се проведе в Мадара на 26 септември, в предаването „Оттука започва денят“ в неделя сутрин ще ви информираме за началото на референдума и какви са нагласите и настроенията на жителите. Ще ви..

публикувано на 24.09.21 в 11:05

Усмихнато съботно утро с Радио Шумен

Усмихнато, интересно и вълнуващо утро. Това ще ви предложи екипът на предаването „Оттука започва денят“ в събота сутрин. Заради епидемичната обстановка традиционния празник на баницата в село Макариополско беше отменен. Въпреки това, чрез ефира, ще отидем до там за да чуем повече за традициите в правенето на прочутата дърпана баница, чиято..

публикувано на 24.09.21 в 10:42