Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

За човечността в "По първи петли"

Коя проява на човечност няма да забравите. Ще се радвам, ако споделите с нас в предаването „По първи петли“ на 8 февруари. В студиото на Радио Шумен ще бъдем водещата Катерина Петрова и музикалният редактор Петромил Кулев. Очакваме ви, телефоните за връзка с нас са 855 145 и 855 155, кодът на Шумен – 054.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Неделя с "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Какви са алтернативите на почивката край морския бряг? Как се изработват предмети с душа? Как премина старта на дългоочаквания Лудогорски маратон и какви изненади подготвиха организаторите? Отговорите на тези въпроси ще чуете в утрото на 16-ти август. С вас след новините в..

публикувано на 14.08.20 в 17:50

Люти чушки, неврографика и йога

Тези три теми могат да бъдат свързани само в утрото на Радио Шумен на 15-ти август между 7,00 и 10,00 часа. Така, че денят обещава да започне „горещо“, да сбъдне мечтите ви и да продължи релаксиращо и отпускащо. С други думи предстоят ни три часа време за мен, в които ние ще предлагаме, вие ще допълвате, а всички заедно ще правим неща, които да ни радват и..

публикувано на 14.08.20 в 15:54

С Радио Шумен и в понеделник сутринта

    За добър старт на новата седмица бъдете на вълните на Радио Шумен! В ранното утро на 17 август, от 7 до 10 часа - всичко актуално и много музика в предаването ,,Оттука започва денят“. Може да го слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Драгомир Симеонов. Ще ви очакваме и в..

публикувано на 14.08.20 в 10:56

Родовата памет в "По първи петли"

За родовата памет, за това, което трябва да знаем за корените си и да предадем, ще си говорим в предаването „По първи петли“. Ще ви разкажем историята на Багряновия род и ще ви срещнем с една жена, решила да съхрани спомена за село Професор Иширково. На 14 август с вас ще бъдем музикалният редактор Венета Стоянова и водещата Катерина Петрова...

публикувано на 13.08.20 в 17:10

Сряда с "Оттука започва денят"

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Спазва ли се забраната за достъп на автомобили по отсечката между паркинга до Паметник "Създатели на българската държава” и Шуменската крепост? Одобряват ли шуменци наложените ограничения? Защо децата харесват детските площадки, проектирани преди десетилетия и кои са..

публикувано на 11.08.20 в 19:02

С програма „Днес“ в следобеда на 11 август

Защо градовете от българския Североизток не са успешни инкубатори на протести? Антоний Димов разговаря с културния антрополог проф. Ивайло Дичев. Коя е шуменката, която стана първенец на Випуск 2020 във варненското военноморско училище. С отличничката от специалността „Мениджмънт на водния транспорт“ ни среща Миглена Стефанова. Може ли да бъде решен..

публикувано на 11.08.20 в 12:24

Приятно събуждане с Радио Шумен

  В разгара на лятото и на вълните на Радио Шумен - няма да устоите на това удоволствие! От рано сутринта бъдете и във вторник с предаването ,,Оттука започва денят“!   Добро утро на 11 август ще ви пожелаят Жулиета Герова и Драгомир Симеонов. Актуална информация, много музика, разговори за предизвикателства, фитнес и още нещо – всичко това до..

публикувано на 10.08.20 в 17:15