Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

За вълшебните места в "По първи петли"

Да намериш своето място под слънцето, онова вълшебно място, където се чувстваш обичан, щастлив и себе си. Сигурното място, защото там можеш да се отпуснеш и да наблюдаваш света. Къде намирате вие своето място на покой или бягство от натоварването на ежедневието. Очакваме ви в Предаването „По първи петли“ на 28 юни. С вас ще бъдем водещата Катерина Петрова и музикалният редактор Данаил Денчев.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Приятно неделно утро с Радио Шумен

  Добро утро, минути след 7 часа сутринта на 12 юли, ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“! Жулиета Герова и Венета Стоянова ви канят да останете с него до 10 часа на вълните на Радио Шумен. Ако желаете да започнете неделния ден приятно, добре информирани и разсънени с много музика – това е вашето място. Да сме заедно от..

публикувано на 10.07.20 в 11:45

Петък с "Оттука започва денят"

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Нуждаещи се от енергийно подпомагане, родители на бъдещи първокласници и родители на осмокласници вече могат да подават в социалните дирекции молби за отпускане на помощи. Какви са условията за кандидатстване, ще чуете в утрото на 10-ти юли. В предаването ще се разходим..

публикувано на 09.07.20 в 17:30

"По първи петли" на 10 юли - разказ за България

В „По първи петли“ на десети юли ще очакваме да чуем вашите хубави думи за България – кои са те, какво бихте разказали за страната ни на този, който идва в нея за първи път. А ние ще ви разкажем какво може да видите в Шумен като турист, както и ще ви предложим да приемете предизвикателството да участвате в националния фото конкурс „Моето незабравимо..

публикувано на 09.07.20 в 14:44

Приятно утро и в четвъртък с Радио Шумен

  Бъдете с Радио Шумен и в ранното утро на 9 юли! Приятно ще ви разсъни екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. От 7 до 10 часа  очаквайте в ефира всичко актуално от началото на деня и много музика. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор ще е Петромил Кулев. Радио Шумен - за добър старт на новия ден!

публикувано на 08.07.20 в 09:49

Оттука започва 8 юли

В сряда сутрин веднага след новините в седем ви очакваме в „Оттука започва денят“. Ще ви запознаем с възпитаника на Математическата гимназия в Разград Николай Миленов, който се представи отлично на националния кръг на олимпиадата по география и икономика. „Оставме свързани“ е инициативата, която стартира в Русе, а в Шумен започва седмицата на..

публикувано на 07.07.20 в 13:44

Вторник с "Оттука започва денят"

И този вторник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как с тарите гори изведоха България сред финалистите за европейската награда Натура 2000? По кои улици във Велики Преслав ще бъдат почистени и подменени дъждоприемните шахти? Какви летни занимания ще предложи на децата Народното читалище „Просвета – 1927“ в русенското..

публикувано на 06.07.20 в 18:19

Оттука започва шести юли

В понеделник сутрин в „Оттука започва денят“ ще чуете какво мислят част от шуменските майки за намаления ДДС на бебешките храни и пелените. Ще чуете още как в Дулово ще принудят недобросъвестните жители да спрат да изхвърлят боклуци на нерегламентирани места. Началото на седмицата започва с нов проект за шуменската регионална библиотека - „Шумен през..

публикувано на 05.07.20 в 10:05