Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Животът на живите коледни дръвчета след празниците

Снимка: БГНЕС

На Ивановден – деня, в който се сваля коледната украса, мнозина от нас ще си зададат въпроса „Какво да правим сега с живото дръвче, което си взехме за празниците?“ В „Часът на репортера“ на 7 януари ще чуете съветите на лесовъд за това какво е нужно да сторим, ако искаме да засадим коледното дръвче сред природата или пък да си го гледаме до следващата Нова година. Ще ви кажем и какви са кампаниите в Североизтока за залесяване на коледни дръвчета. Ще дадем думата и на експертите, за да ни кажат променя ли се екологичното мислене на българите през последните години, само по време на акции ли трябва да мислим за зеленото богатство на планетата и може ли всеки един от нас със скромните си действия - като засаждането на едно дръвче, да помогне за подобряване на средата, в която живеем.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

18 март - ,,Денят на совите" на 28 години!

  Честит рожден ден на предаването ,,Денят на совите“! На този празник ще посветим времето от 21 часа до полунощ на вълните на Радио Шумен. Екипът тази вечер: водещи - Жулиета Герова и Коко Паносян, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Може да ни слушате и онлай от сайта. Ще бъде интересно!

публикувано на 18.03.24 в 20:19

В четвъртък от 6 часа с Радио Шумен

  Посрещнете 14-ти март с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 6 часа и продължава до 10. Екипът: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана Лазарова. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Може да ни слушате и онлайн от сайта на..

публикувано на 13.03.24 в 14:06

В петък с предаването ,,Денят на совите“ по Радио Шумен.

    Какво правите, когато някой много ви липсва? Това е една от темите в днешното предаване ,,Денят на совите“. То се излъчва на живо по Радио Шумен от 21 часа до полунощ. В късната рубрика ще чуете защо в село Българка има 17 чешми и е предпочитано място за живеене от много чужденци. Екипът тази вечер: водещ – Жулиета Герова,..

публикувано на 13.03.24 в 13:58

В понеделник вечер с Радио Шумен

  Кои качествата на жената карат мъжа да се влюби в нея? Това е една от темите в днешното предаване ,,Денят на совите“. То се излъчва на живо по Радио Шумен от 21 часа до полунощ. В късната рубрика, в деня на ракетните войски и артилерията, ще ви срещнем с полковник от запаса Дишко Иванов от Шумен, служил в ракетни войски на БНА и дългогодишен..

публикувано на 09.03.24 в 14:16

И на девети март с Радио Шумен от сутринта

  Съботното утро ще започне с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! На 9 март бъдете и с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Стартираме след новините в 7 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен...

публикувано на 07.03.24 в 11:33

Настроение с Радио Шумен

  Посрещнете седми март с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 6 часа и продължава до 10. Екипът: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Може да ни слушате и онлайн от сайта на..

публикувано на 06.03.24 в 15:41

Интересно утро в сряда с Радио Шумен

  Посрещнете 21 февруари с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 6 часа и продължава до 10. Екипът: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Може да ни слушате и онлайн от сайта..

публикувано на 20.02.24 в 15:37