Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Щура събота“ в следобеда на 11 януари

Щуро ли е да организираш отбор по Американски футбол в Шумен? Как можем да помогнем на бездомните животни в студените дни? Кои са филмите, които си струва да гледаме на кино и колко шарен бе светът на спорта? Това са темите, които ще ни занимават в "Щура събота". Изберете Радио Шумен във времето от 15 до 18 ч.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Следобед с "Днес" на 23 април

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков е на посещение в Шумен. Националната кампания за профилактика на рак на деберлото черво набира скорост. Правилата за безопасност на труда отново са на фокус. Решаване на криза с въоръжен мъж и заложници демонстрират от полицията в Шумен. Животът в село Климент е едновременно спокоен и..

публикувано на 23.04.24 в 12:16

„Днес“ в следобеда на 22 април

Как започна раздаването на хранителни помощи от БЧК в Шумен, кой има право на тях, докога продължава кампанията и знаят ли хората къде е изместен пунктът на благотворителната организация в Шумен? Как се представи шуменският отбор в Международния турнир по информатика за напреднали "Джон Атанасов"? Има ли регистрирани случаи на коклюш в..

публикувано на 22.04.24 в 12:00

Неделно утро с Радио Шумен

Имайте приятно неделно утро с екипа на Радио Шумен днес - Бояна Петрова и Цветелина Георгиева. Бъдете с нас от 07 до 10 часа. В предаването "Оттука започва денят" ще чуете поредната увлекателна приказка за вярата на отец Николай. Интересният пример "от блудница до праведница" в петата неделя от Великия пост е с Мария Египетска. Ще научите как е възроден..

публикувано на 21.04.24 в 06:30

Съботно утро с Радио Шумен

  Да посрещнем заедно и 20 април с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Интересните теми ще придружим с много музика. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Пламена Бръчкова.

публикувано на 20.04.24 в 07:12

Оттука започва 22 април

В Денят на Земята, който отбелязваме всяка година на 22 април, през 2024 година мотото е "Планета срещу пластмаса". Ще чуете позицията на д-р Ралица Ангелова, за която "зелената кауза" е мисия на живота. Ще се справи ли скоро човечеството с пластмасата, като един от най-генерираните отпадъци.  Започва раздаването на хранителните помощи в Шумен и Русе, на..

публикувано на 19.04.24 в 09:17

„Днес“ в следобеда на 18 април

Собственици на заведения по центъра на Шумен се оплакаха на кмета проф. Христо Христов от демографската криза, изместването на клиентския поток и вендинг автоматите. Те търсят помощ от община Шумен. Защо обаче капучиното в центъра на Рим може да е двойно по-евтино от кафето в Шумен? Какво предлага на посетителите новият музей „Тутраканска епопея –..

публикувано на 18.04.24 в 12:16

Споделено утро с Радио Шумен

  Приятно разсънване с Радио Шумен и в четвъртък. Заредете утрото си с много положителна енергия, с   музика и полезна информация от ефира на Радио Шумен! На 18 април бъдете и с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Стартираме след новините в 6 часа и..

публикувано на 17.04.24 в 10:13