Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

За българските IT-специалисти в чужбина

В “Паяжината” тази събота, Владо Генов ще Ви срещне с Тома Мадански, който е втори курс в Университета в Ланкастър, Великобритания. Тома работи и развива професионалните си умения на 4 места -  две от тях са свързани с преподаване на първокурсници от неговата специалност, редактор е на книга, в която разглежда етичното хакерство и участва в отбора по киберсигурност на университета.

Как успява с всичко това и какво го мотивира? Какви съвети ще отправи към новото поколение специалисти?

Бъдете с нас и ще разберете - събота, 18 януари, след новините в 11.00 часа по радио ШУМЕН.


БНР подкасти:

ВИЖТЕ ОЩЕ

В понеделник отрано с Радио Шумен

  Посрещнете четвърти декември с музика за приятно разсънване от Радио Шумен! Актуална информация и настроение за нова успешна седмица с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн..

публикувано на 01.12.23 в 11:04

Уютна вечер с Радио Шумен

  Какво ни причиняват недоизказаните емоции? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ във вторник вечерта. В късната рубрика ви предстои среща с хора на изкуството, свързани с новата песен ,,Кош от залези“. Ще разговаряме с Теди Генев, Костадин Филипов и Иван Кръстев. Екипът тази вечер: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и..

публикувано на 27.11.23 в 15:56

От рано в събота с Радио Шумен

     Да посрещнем заедно утрото на 25 ноември с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Интересните теми и покани за актуални събития ще придружим с много музика. Може да ни слушате и онлайн от сайта..

публикувано на 23.11.23 в 11:35

И във вторник с Радио Шумен

    С музика за приятно разсънване от Радио Шумен посрещнете 21 ноември! Актуална информация и настроение за нов успешен ден с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн от сайта на..

публикувано на 20.11.23 в 13:11

Ново утро с Радио Шумен

  Много музика за приятно разсънване, актуални вести и настроение за нов красив ден с Радио Шумен! Посрещнете петъка с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана Лазарова. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио..

публикувано на 16.11.23 в 14:12
Военен клуб в Шумен

Обичате ли да празнувате кръгли годишнини?

Празникът на младото вино във Франция се отбелязва в третия четвъртък от ноември. Тази година това е утрешния- 16 ноември. Ще използвам този повод за да ви попитам какво вино предпочитате- бяло, червено или розе? В късната рубрика ще ви разкажем историята на Военния клуб в Шумен. Тази великолепна сграда, която познава военни заговори и разкошни..

публикувано на 15.11.23 в 19:00

Приятна вторник вечер с Радио Шумен

  Как изразявате любовта си към всичко в живота? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ във вторник вечерта. В късната рубрика ви предстои среща с изпълнителката Мария Илиева, която казва, че любовта е силата, която ни дава вяра в този не винаги споделен свят. Едно интервю за таланта, дисциплината, децата и всичко онова, което ни..

публикувано на 13.11.23 в 16:35