Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

За иновативната методология STE(А)M

В “Паяжината” тази събота Владо Генов ще Ви срещне със Силвина Симеонова - един от пионерите на въвеждането на СТЕАМ образованието в Шумен. С какво е иновативна методологията STE(A)M?

Бъдете с нас и ще разберете - събота, 25 януари след новините в 11.00 часа по радио ШУМЕН.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Уютна вечер с Радио Шумен

  Какво ни причиняват недоизказаните емоции? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ във вторник вечерта. В късната рубрика ви предстои среща с хора на изкуството, свързани с новата песен ,,Кош от залези“. Ще разговаряме с Теди Генев, Костадин Филипов и Иван Кръстев. Екипът тази вечер: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и..

публикувано на 27.11.23 в 15:56

От рано в събота с Радио Шумен

     Да посрещнем заедно утрото на 25 ноември с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Интересните теми и покани за актуални събития ще придружим с много музика. Може да ни слушате и онлайн от сайта..

публикувано на 23.11.23 в 11:35

И във вторник с Радио Шумен

    С музика за приятно разсънване от Радио Шумен посрещнете 21 ноември! Актуална информация и настроение за нов успешен ден с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн от сайта на..

публикувано на 20.11.23 в 13:11

Ново утро с Радио Шумен

  Много музика за приятно разсънване, актуални вести и настроение за нов красив ден с Радио Шумен! Посрещнете петъка с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана Лазарова. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио..

публикувано на 16.11.23 в 14:12
Военен клуб в Шумен

Обичате ли да празнувате кръгли годишнини?

Празникът на младото вино във Франция се отбелязва в третия четвъртък от ноември. Тази година това е утрешния- 16 ноември. Ще използвам този повод за да ви попитам какво вино предпочитате- бяло, червено или розе? В късната рубрика ще ви разкажем историята на Военния клуб в Шумен. Тази великолепна сграда, която познава военни заговори и разкошни..

публикувано на 15.11.23 в 19:00

Приятна вторник вечер с Радио Шумен

  Как изразявате любовта си към всичко в живота? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ във вторник вечерта. В късната рубрика ви предстои среща с изпълнителката Мария Илиева, която казва, че любовта е силата, която ни дава вяра в този не винаги споделен свят. Едно интервю за таланта, дисциплината, децата и всичко онова, което ни..

публикувано на 13.11.23 в 16:35

Ново утро с Радио Шумен

  Посрещнете 10 ноември с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. До 6 часа в петък – много музика, интересни теми и..

публикувано на 09.11.23 в 11:18