Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петък с "Оттука започва денят"

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. В предаването ще чуем с какви проблеми българите се обръщат към психолозите в последните седмици и как специалистите помагат в условията на извънредното положение. Ще чуем какво е новото предизвикателство, което шуменското читалище „Напредък – 1869“ отправя към малки и големи таланти. Ще разберем защо Държавният архив в Търговище ще събира и съхранява описания на особени моменти от ежедневието ни. Ще ви предложим и една виртуална разходка из улиците на далечна Швеция, за да чуем как се промени обичайният ритъм на хората, които живеят там. Още веднъж ще се обърнем към политическите скандали от изминалите дни, ще чуем и позицията на евродепутата Ангел Джамбазки относно спорните промени в пакета „Мобилност“. С вас в утрото на 10 април ще бъдат музикалните редактори Венета Стоянова и Розалина Райчева, и аз – Ирина Николова. Започваме след новините в 7.00.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

„Днес“ в следобеда на 23 юли

Готов ли е отборът на "Лудогорец" да победи "Динамо" (Минск) във втория предварителен кръг на Шампионска лига  на стадион "Хювефарма Арена"? Днес орлите ще проведат последната си тренировка преди двубоя с беларуския тим. Самата среща ще се играе утре от 21:00 часа. Можете да я проследите на живо в ефира на Радио Шумен. Възстановява ли се..

публикувано на 23.07.24 в 11:25

От рано в неделя с Радио Шумен

  Неделното утро ще започне с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! На 21 юли бъдете и с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Андриан Христов. Стартираме след новините в 7 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен...

публикувано на 19.07.24 в 16:27

Приятно утро с Радио Шумен

  Бъдете с Радио Шумен и в горещия 17 юли! Много музика и полезна информация ви е подготвил екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Ще ви накараме да се чувствате приятно от рано сутринта. Стартираме след новините в 7 часа и продължаваме до 10 с новини от..

публикувано на 17.07.24 в 07:09

Усмихнато утро с Радио Шумен

Започнете деня с Радио Шумен и усмивка. Предаването "Оттука започва денят" стартира с екип Диана Лазарова и Цветелина Георгиева след новините в 7 часа. Ще бъдем заедно до 10 часа. Училището може да ви се струва далеч, но родителите вече могат да подават заявления за еднократна целева помощ. 300 лева остава тя и тази година, за условията ще чуете Мартина..

публикувано на 10.07.24 в 06:10
Община Смядово

„Днес“ в следобеда на 5 юли

Възможно ли е общините да загубят огромни суми по Проекта за възстановяване – заради липсата на правителство? Говори кметът на Смядово Иванка Петрова. Има ли разцепление в структурите на ДПС – Силистра, които бяха сред първите подкрепили почетния председател Ахмед Доган в призива му да не се гласува "за" кабинета на ГЕРБ? От друга страна един от..

публикувано на 05.07.24 в 13:55

С ,,По първи петли" в петък

   Посрещнете 5 юли с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. До 6 часа в петък – много музика, интересни теми и събеседници!..

публикувано на 05.07.24 в 05:03

Петъчно и лятно с Радио Шумен

Петъчното утро ще бъде по-усмихнато с Радио Шумен и предаването "Оттука започва денят". Розалина Райчева и Цветелина Георгиева започваме след новините в 7 часа и ще бъдем с вас до 10. Очаква ви много зареждаща музика и актуални теми. Може да е жега, но трябва да се помисли за топлото през зимата. Заявления за енергийни помощи се подават от 1 юли...

публикувано на 05.07.24 в 06:00