Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

„Днес“ в следобеда на 20 септември

Има ли сериозни нарушения при техническите инспекции на училищните автобуси в Шумен?

Защо натоварено кръстовище в Нови пазар ежедневно излага на опасност шофьори и пешеходци? 

Как новият проект на най-популярните министри Петков и Василев от предходния служебен кабинет ще промени политическата сцена у нас? 

Кои са проблемните и важните теми, които ще разглеждат общинските съветници в Шумен? 

Отговори на тези въпроси чухте в следобедната програма на Радио Шумен "Днес". Изберете компанията на музикалните редактори Диана Лазарова и Бояна Петрова и водещия Стоян Стоянов.
ВИЖТЕ ОЩЕ

В „Денят на совите“ на 16-ти октомври?

И тази съботна вечер ще се погрижим да стоплим ефира с мислите и позициите на най-мъдрите сред мъдрите нощни птици на вълните на Радио Шумен. Като за начало ще проверим дали наистина българите не разбират „Зелената сделка“, както твърди авторитетно проучване. По този повод ще коментираме ефективните и малки стъпки, които всеки ден можем да правим и така да..

публикувано на 16.10.21 в 19:57

С Радио Шумен от рано в петък

   Много музика и всичко важно от Североизтока в ефира на радио Шумен и в петък. На 15 октомври бъдете от 7 до 10 часа с предаването ,,Оттука започва денят“ и екипа: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Пламена Бръчкова. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 14.10.21 в 10:41

Три неща, които да пазим в тайна

Кои са те - трите неща, които е добре да не споделяме с много хора? Това ще ви питаме в "Денят на совите" на 13 октомври, но във втората част, защото началото е за актуалния въпрос. Той пък днес е вдъхновен от тегленето на жребия в ЦИК за номерата на бюлетините в предстоящите избори 2 в 1. Кандидатите за властта си харесаха номерата, а вие харесахте ли..

публикувано на 13.10.21 в 20:36

Споделете утрото си с нас!

Ще се увеличи ли цената на таксиметровите услуги в Русе? Как Covid кризата се отрази на музеите? Как Нови пазар ще отбележи празника си ? Това са само част от въпросите, на които ще търсим отговор в утрото на 14 октомври. В компанията на радио Шумен ви гарантираме интересна сутрин. Веднага след новините в 7:00 ч. бъдете с предаването „Оттука..

публикувано на 13.10.21 в 14:54

„Днес“ в следобеда на 13 октомври

Избираме народни представители за трети път тази година. Как политическите сили подредиха листите си за шуменския многомандатен избирателен район? Защо студенти в Шуменския университет изучават китайски език? И кой ги обучава? Как в Русе ще отбележат 100 години от основаването на младежкото крило към международното движение Червения кръст? Форум в..

публикувано на 13.10.21 в 12:05

Интересно утро с Радио Шумен и на 12 октомври

  Усетете чрез Радио Шумен как приятно може да стартира вторникът с предаването ,,Оттука започва денят“. И на 12 октомври ще ви предложим всичко актуално и много музика   от от 7 до 10 часа. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Венета Стоянова. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 11.10.21 в 10:51

Кое ви топли?

Кое ви топли? Това ще бъде въпросът в първата част на дъждовната и студена съботна вечер. След 22 часа ви предлагам да свържем темата с днешния Световен ден на пощите. Кое е по-вълнуващо- да получиш или да напишеш писмо? В късната рубрика ще ви припомним интересни щрихи от срещи преди пандемията на Христина Димитрова с колоритни..

публикувано на 09.10.21 в 19:04