Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Днес“ в следобеда на 21 декември

Снимка: архив

Ще се решат ли проблемите с електричеството в шуменското село Царев брод? 

Деца помагат на деца. Как коледен базар, предлагащ сувенири, изработени от деца от разградското основно училище "Васил Левски", събра близо 1900 лева. Част от сумата ще бъде дарена за възстановяването на 17-годишно момиче от Цар Калоян. Кои са другите две каузи, които ще бъдат подкрепени?

Как сградата на Летище Русе стана първата обществена постройка, обявена за недвижим паметник на културата от епохата на социализма? 

Какви са изненадите във фолклорния спектакъл „Чуй ме, чедо, Коледа иде“, който ще се играе тази вечер в голямата зала на шуменския ДКТ „Васил Друмев“?

Това са част от темите и въпросите в следобедната програма на Радио Шумен. Тя продължава от 13:00 до 17:00 ч. Изберете компанията на музикалните редактори Пламена Бръчкова и Диана Лазарова, репортерите на медията и водещия Стоян Стоянов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Съботно събуждане с Радио Шумен

   Да посрещнем заедно и осми юни с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Водещ ще е Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Данаил Денчев. Интересните теми и много музика може да слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен.

публикувано на 07.06.24 в 11:06

Приятно да ви е с Радио Шумен

  Заредете утрото си и в четвъртък с много положителна енергия, с  музика и полезна информация от ефира на Радио Шумен! На 6 юни бъдете и с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Стартираме след новините в 6 часа и продължаваме до 10. Може да ни слушате и онлайн..

публикувано на 05.06.24 в 14:11

Следобед с "Днес" на 5 юни

Какъв облик ще придобият селата в община Шумен?  Какви проекти ще бъдат реализирани в МБАЛ-Тутракан до края на тази година и по какъв начин болницата се опитва да привлече млади специалисти? Какво притесненява тютюнопроизводителите в сезона на градушките и повиши ли се тяхната застрахователна култура?  Как, според автоинструкторите, готвените..

публикувано на 05.06.24 в 11:44

Хубаво юнско утро с Радио Шумен

Започнете петото юнско утро с Радио Шумен и сутрешния екип Розалина Райчева и Цветелина Георгиева. И музиката, и темите в ефира ще ви допаднат, очакваме и вашите предложения на телефон 054 855-145. Може да ни пишете и във фейсбук. Ягодовият сезон приключи, какво е качеството на реколтата и цените, лесно ли се намериха берачи - разказва Айхан Хашимов,..

публикувано на 05.06.24 в 05:05

Първоюнско утро с Радио Шумен

  Да посрещнем заедно и първи юни с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Да празнуваме заедно Деня на детето, ще ви отведем в различни места от Североизтока. Интересните теми ще придружим с много музика. Може да ни слушате и онлайн от сайта на Радио Шумен. Водещ ще е Жулиета..

публикувано на 31.05.24 в 11:02

Изпратете май с Радио Шумен

Имайте прекрасно и последно майско утро с Радио Шумен. Започнете петъчния ден с екипа на "Оттука започва денят" - Славчо Славчев и Цветелина Георгиева. 31 май е Ден без тютюнев дим в световен мащаб. Ще чуете какво е в състояние да откаже шуменци от тютюна.  В Търговище и тази година абитуриенти си взеха довиждане с училището, облечени в..

публикувано на 31.05.24 в 05:05

Следобед с "Днес" на 29 май

Кои са секциите на територията на община Шумен, които ще бъдат удобни за хора със зрителни увреждания и как се подготвят изборните помещения за вота на 9 юни? Какво включва планът за управление на речните басейни за областите Шумен и Търговище?  Какво е направено до момента по проекта „Грижа в дома в община Шумен“, който стартира през месец юни..

публикувано на 29.05.24 в 12:25