Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Днес“ в следобеда на 18 ноември

Снимка: Яна Боянова

Има ли все още домакинства в Шуменска област, които не са получили дърва за огрев?

Кой и как ще може да кандидатства по Плана за възстановяване и устойчивост? Отговорите в Търговище дава сужебният министър на иновациите и растежа Александър Пулев.

Колко пари ще отпусне Министерството на околната среда и водите за възстановяване на пътната мрежа след дейностите по Водния цикъл в Русе?

До какво ще доведе спадът в запасите от дизел в Европа?

В деня, в който стартира конкурса на Български пощи за най-красиво писмо до Дядо Коледа, ние питаме децата какво искат от добрия старец за себе си и за техните родители?

Това са основните въпроси в следобедната програма на Радио Шумен. Предаването "Днес" продължава от 13:00 до 17:00 ч. Изберете компанията на музикалните редактори Виктория Стефанова и Данаил Денчев, репортерите на медията и водещия Стоян Стоянов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

„Днес“ в следобеда на Съединението

Как в Шумен и Силистра отбелязаха деня на Съединението на Източна Румелия с Княжество България?  Дали актът на Съединението поставя началото на драмата с Македония? Разговор по темата е с проф. Петко Петков от ВТУ. Ще си припомним и разказа за "Феномена Мараш", изваден от златния архив на Радио Шумен. Не съединение, а разделение. В тази..

публикувано на 06.09.24 в 13:29

"Щура събота" в следобеда на 7 септември

И в „Щура събота“ ще останем верни на стила си да ви осигурим приятен и забавен следобед. Ще научите как да се смеете, за да повишите хормоните, отговорни за щастието ви. Има поредица от упражнения, които ни тонизират, раздвижват мускулите и предизвикват тялото и душата да са щастливи. Знаете ли как се подготвя един учител за началото на учебната..

публикувано на 06.09.24 в 09:00

"Оттука започва денят" - заедно в утрото на пети септември

В утрото на пети септември „добро утро“ от студиото на Радио Шумен ще ви пожелаят музикалният редактор и звукорежисьор Андриан Христов и водещата Людмила Борисова. В предаването „Оттука започва денят“ ще чуете важни уточнения за получаване на помощите за подпомагане на родителите с ученици в първи до четвърти клас и в осми клас, както и за..

публикувано на 04.09.24 в 13:54

Следобед с "Днес" на 4 септември

         Какво е състоянието на водоемите в област Шумен? На какви интересни спортни събития ще станат свидетели жителите на областния град? Кои са въпросите, породени от сдвояването на електронното здравно досие и мобилното приложение еЗдраве? Има ли възможностr за трудова реализация за хора със зрителни увреждания в малките градове у нас? Какво..

публикувано на 04.09.24 в 13:34

Утро с Радио Шумен

Имайте успешен и информиран ден с Радио Шумен и предаването "Оттука започва денят". Стартираме след новините в 7 часа. Розалина Райчева избира музиката, водещ е Цветелина Георгиева. Много интересни теми и събеседници очаквайте в утрото, не се притеснявайте и вие да давате предложения на телефон 855 145 с код 054 или във фейсбук. Пазете се от..

публикувано на 03.09.24 в 01:05

Неделно утро с Радио Шумен

Започнете неделния ден с интересна информация и хубава музика. Цветелина Георгиева и Диана Лазарова реализират днес предаването "Оттука започва денят".  След новините в 7 часа стартираме с най-актуалната прогноза за деня и агропрогнозата за целия месец септември на агрометеоролога Мирослав Илиев. Приказките за вярата с отец Николай са посветени на..

публикувано на 01.09.24 в 01:05

„Днес“ в следобеда на 30 август

Докъде ще стигнат сблъсъците между Доган и Пеевски? Как ще се отрази разцеплението в ДПС сред гласуващите за движението? Каква отговорност носят инфлуенсърите за стоките или услугите, които рекламират в интернет?  Какви са историческите възстановки, подготвени за шестото издание на Националния събор на военноисторическите групи, който ще бъде..

публикувано на 30.08.24 в 13:53