Цирк! Цирк! Цирк! (В "Пица на парче")

Световен ден на цирка е днес! Цирк – пълен със станали преди изгрев слънце радиоводещи- акробатка, която ви пуска музика и жонглира, докато върти монобайк, и звероукротителка, скрила се в клетка - пред опасност от нападение от куче. Те ще търсят отговор..

публикувано на 20.04.19 в 08:51

Ако искаш идеален мъж, трябва да си го родиш!

Съботен привет от Нора и Гери! Ще си говорим за жените, които обичат един и същи мъж по различен начин. Не, не са законната съпруга и любовницата, а маминка и любимата. Сетихте се, нали?! Снахата и свекървата- за вечния конфликт между тях ще си говорим в..

публикувано на 30.03.19 в 08:47

Който вечер закъснява, той ... получава! ("Пица на парче")

Отворихме вратата на „Пица на парче“ по радио Видин!  А сега, представете си ситуация: Чакате половинката си да се прибере. Той(тя) се бави. Вие чакате… Въоръжавате се с търпение или с каквото имате под ръка (чук, тиган, точилка)… Той (тя) си идва със..

публикувано на 23.02.19 в 08:45

Имате поща в "Пица на парче"

   Днес е международният ден на пощальоните и куриерите. Помните ли времето, когато изпратеният преди два дни колет пристигаше след… десет? Днес да получиш пратка, тръгнала към теб в същия ден, вече е нещо съвсем нормално. А писмата помните ли? Онези,..

публикувано на 16.02.19 в 08:42

Хубаво ли е да ви обсъждат в "Пица на парче"

Привет от Нора и Гери: все ни се иска да направим нещо щуро, като например да подкараме колело, което е зациментирано... И го направихме, въпреки че знаем, че другите ще ни обсъждат! Но, какво от това? Всеки е уникален по свой собствен начин и винаги може..

публикувано на 09.02.19 в 08:43

Петльовден в "Пица на парче"

Здравейте на Петльовден! Герест петел- мъжка сила! Или герест петел- много се перчи! Честит Ви празник, мъже!  Зад всеки успял мъж стои една жена, която го подкрепя: бута го напред, командва го или му помага да не греши! Е, понякога му и пречи! Но това е..

публикувано на 02.02.19 в 12:40

Предваканционна "Пица на парче"

Привет от Нора и Гери- последен напън и се скриваме зад декорите : ) Месец време само ще бленувате за нашата „Пица на парче“;) Но пък на есен ще сме си по- мили и драги, нали? Да, защото „Щастието е като пеперуда. Колкото повече го гоните, толкова..

публикувано на 28.07.18 в 12:32

За старите моми и ергени в "Пица на парче"

Привет от нас- Нора и Гери! В случай, че не си го поделим, някоя от нас ще остане стара мома . Нещо сме се размечтали и ни се ходи на сватба! Абе хайде, няма ли да се жени някой? Човек, дори и добре да живее, най- накрая си намира майстора! Или..

публикувано на 21.07.18 в 12:39

"Пица на парче" и в Кърджали се пече ;)

  Привет от Нора и Гери! Вече сме в Кърджали! Всяка жена трябва да има: поне един чифт дънки (може и накъсани); удобни гуменки (може и на ток); колежка, която знае всичко за всички; една седмица в месеца, когато може да устройва истерии безнаказано;..

публикувано на 14.07.18 в 13:15

За изкушенията в "Пица на парче"

Днес е Световен ден на шоколада. Редно е да се почерпим с нещо шоколадово ;) Изкушения дебнат отвсякъде- мъжете или жените са по- податливи на тях? Кои са изкушенията, на които не можете да устоите?- за това ще си говорим днес в "Женско царство" по..

публикувано на 07.07.18 в 12:44