Китайски инвестиции в българската икономика

" Китай е най-големият търговски партньор на България в Азия "- заяви в предаването "Добре казано" по РАДИО ВИДИН председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов . Той поясни, че Китай възприема нашата страна..

публикувано на 29.06.12 в 11:29

ГОРД вече и във Видин

" ГОРД залага на успелите хора, отрича некомпетентното управление на България и ще работи за възстановяване на справедливостта и демокрацията в нашето общество "- заяви по време на посещението си във Видин евродепутатът Слави Бинев ,..

публикувано на 29.06.12 в 09:50

Волен Сидеров: Обединеният националистически вот работи за България

" Безпрецедентният резултат на Националния фронт на президентските избори във Франция показва промяна в мисленето на европейците ". Това заяви в предаването "Добре казано" по РАДИО ВИДИН лидерът на партия "Атака" - Волен..

публикувано на 01.06.12 в 13:27

Валентин Николов: "7 блок на АЕЦ ще е готов до края на 2020 година"

"Удължаването на срока на експлоатация на 5 и 6 енергоблок на на АЕЦ "Козлодуй" и изграждането на нови мощности са приоритетите в енергийната политика на България "- заяви в предаването "Добре казано" по РАДИО ВИДИН..

публикувано на 18.05.12 в 10:21

Цветан Асенов: Изпращаме деца да учат в Германия

" Пилотна квалификационната програма за видински ученици в Германия е обсъдена при посещението на делегация от Видин в германската област Ортенау, провинция Баден- Вюртенберг " . Това съобщи в предаването "Добре казано" по РАДИО..

публикувано на 11.05.12 в 13:43

Герго Гергов: "Събираме с 50 % повече данъци"

Във Видин ще бъде изграден Национален център за обучение на мениджъри на пречиствателни станции. Той ще бъде реализиран към проекта за т. нар. "воден цикъл" на града и ще бъде финансиран от Германия с 1 милион евро. Това заяви в предаването..

публикувано на 04.05.12 в 12:54

Огнеборци от България и Румъния пишат общ терминологичен речник

" Над 2 400 000 евро за закупуване на нова техника ще получи България по Стратегическа програма за мониторинг на риска по поречието на Дунав ". Това съобщи в предаването "Добре казано" по РАДИО ВИДИН главен инспектор Станислав Генчев ,..

публикувано на 27.04.12 в 13:43

Владимир Тошев за смяната на областния управител, енергийната политика и инфраструктурата на Северозапада

" Видин е едното от трите пристанища в България, което е включено в Опорната пристанищна мрежа на Европейския съюз- перспективна и модерна система за корабоплаване. Другите два порта са Русе и Бургас "- каза в предаването "Добре..

публикувано на 20.04.12 в 14:36

Ваньо Костин: "Кметът трябва да е близо до хората"

" Един кмет трябва да е инициативен, отговорен и да е близо до проблемите на хората ". Това е рецептата за успешен управленски мандат, която кметът на Община Чупрене - Ваньо Костин сподели в предаването "Добре казано" по РАДИО..

публикувано на 06.04.12 в 13:32

Георги Първанов: "Консолидацията е пътят на успеха за БСП"

Президентът на България за периода 2002-2012 година- Георги Първанов предприе обиколка из страната, като тази седмица бе посветена на Северозападния регион. В събота той бе в Монтана, а в четвъртък се срещна с представители на партийните организации,..

публикувано на 16.03.12 в 14:21