Ах, този размер... ("Пица на парче")

Слънчев съботен привет от Нора и Гери! Изведохме  домашните си любимци на разходка и… О, чудо! Едната беше в ролята на "танцуващия с вълци" и никой не посмя да припари до нея, а другата през цялото време се радваше на мъжко внимание: "Я, какво сладко..

публикувано на 20.05.17 в 12:19

Нека да палуваме в "Пица на парче" ;)

Пролет е, хормоните летят из въздуха и се закачат с нас ;) Нора и Гери сме- не сме от най- закачливите, но днес палаво ви намигаме от ефира на радио Видин ;) И ни потръгна на закачки и палуване ;) Та решихме да си поговорим и с вас по темата: Кои са по-..

публикувано на 13.05.17 в 12:32

Смело "Не" на скуката с "Пица на парче"

Привет с дъх на празник, люляк, съботно безвремие и мързелуване, с птиче чуруликане и срамежливо слънчево присъствие! „Пица на парче“ днес е с агнешко, защото е Гергьовден. Честит празник! В деня на храбростта в „Женско царство“ си говорим за..

публикувано на 06.05.17 в 12:39

Танци- манци в "Пица на парче"

Ча- ча привет от Нора и Гери: заредили сме се с танцово настроение и каним и вас на дансинга ;) Днес всичко ще правим с танцова стъпка, защото е международен ден на танца! Кои са танците на вашето време? А днес се концентрираме на танците по..

публикувано на 29.04.17 в 12:30

Прав си, шефе! ( "Пица на парче")

Привет от Нора и Гери! Всяка жена трябва да има: обувки с много висок ток; най-добра приятелка, която знае всичко за всички; една седмица в месеца, когато може да устройва истерии безнаказано; няколко снимки, които по-добре да ги нямаше; една тайна,..

публикувано на 22.04.17 в 12:56

Щастливите кокошки в "Пица на парче" ;)

Чук-чук! Кой е? Великден! Кокошките са тук и са щастливи ;) Не бързайте да казвате: "Хм, щастливи, големи Яйца!" Защото кокошото щастие е много важно! :))) Но ние май още не сме се подготвили за празника... Не сме боядисали яйцата, не сме замесили..

публикувано на 15.04.17 в 12:39

Брак по сметка или брак по любов? ("Пица на парче")

Пролет е, празник е, Лазаровден е – това трябва да се отпразнува! Изпращаме Ви по едно венче за късмет - нали сме лазарки ;) След като лазаруват, девойките вече могат и да се омъжват. Но не по сметка! Всъщност, защо не? ТЕМАТА ДНЕС Е: За и против..

публикувано на 08.04.17 в 13:11

Първоаприлски шеги в "Пица на парче" ;)

И днес пролетта ни дари с истинска усмивка. И с по един велосипед, при това електрически ;) Не вярвате ли? Това е, защото е 1-ви април! Шегаджийски привет от Нора и Гери ;) А щъркела между нас виждате ли го? Значи ще ви донесе бебе :)  Ако го виждате..

публикувано на 01.04.17 в 12:39

За търпението в "Пица на парче"

Птички пеят, цветя цъфтят, пчелички жужат, хората се множат...  Ку- ку, ку- ку, една птичка пролет не прави, но две кукувици- да! ;) Привет от Нора и Гери, нали затова сме тук: да ви закукаме с добро! Народното поверие гласи, че на Благовещение долитат..

публикувано на 25.03.17 в 12:29

Посрещаме гости в "Пица на парче"

Съботен привет от Нора и Гери ;) Бяхме на гости в Бяла Слатина, отлично ни посрещнаха: хапнахме, пийнахме, и замъка им посетихме ;) Благодарим за гостоприемството, ще се върнем отново! Е, няма да сме от най- досадните гости, които не знаят да си..

публикувано на 18.03.17 в 13:26