Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обраха детска ясла в Монтана

Между 18,00 ч. на 02.11.2012 г. и 07,00 ч. на 05.11.2012 г. неизвестен извършител с помощта на техническо средство проникнал в Целодневна детска ясла №3 "Маргаритка" в Монтана и извършил кражба на 3 телевизора, 2 кафе-машини, прахосмукачка, 8 тави от алпака, 4 тави от дуралуминий, 5 тенджери от алпака, ел.печка и хранителни продукти. По случая има заподозряно лице, криминално проявен, излязъл наскоро от затвора след излежаване на присъда. Работа продължава РУП Монтана, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Монтана.

Вчера между 11,30 ч. и 12,00 ч. на ул. “Атанас Кюркчиев” в гр. Берковица две непознати жени под предлог че продават панталони проникват в жилището на 83-годишната Ф.Н. и извършват кражба на дамската й чанта със сумата от 100 лв. и личната й карта. Случаят се разследва от РУП Берковица.

На 05.11.2012 г. в РУ Полиция Берковица е получен сигнал, че 23-годишният Д.Г. от гр. Берковица съхранява в дома си наркотични вещества. При последвалите процесуално-следствени действия претърсване и изземване в жилището на Д.Г. са намерени две найлонови пликчета със суха зелена тревиста маса и семена с общо тегло 1,85 грама, които при направения полеви наркотест реагираха на канабис. Веществата са иззети и опаковани по надлежния ред. Д.Г. е задържан в арестните помещения на РУ Полиция гр. Берковица за срок от 24 часа. По случая продължава работа РУП Берковица.
По публикацията работи: Екип НОВИНИ


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Община Ново село организира акция за почистване

Община Ново село ще се включи в инициативата "Да почистим България заедно" з а 12-та поредна година . Мария Тодорова , главен експерт "Социални услуги" в общинската администрация, съобщи подробности: "Община Ново село ще има пет пункта за раздаване на ръкавици и чували във всяко едно от селата - Неогвановци, Флорентин, Ясен, Ново село и..

публикувано на 11.09.24 в 10:08

Общинските съветници в Бойница ще заседават в петък

Всичките постоянни комисии към Общинския съвет в Бойница ще заседават едновременно на  13  септември, петък,  по 4 точки. Ще бъде разгледана докладна записка, внесена от Милена Миткова, директор на ДГ "Йонка Маркова", с. Бойница, относно утвърждаване на една разновъзрастова група в детското заведение и утвърждаване на нулев прием във филиал "Филип..

публикувано на 11.09.24 в 08:45

Северна промишлена зона във Видин ще остане без вода заради ремонт

Заради строително-монтажни работи и връзка между новоизграден и съществуващ водопровод водоподаването в Северна промишлена зона във Видин ще бъде прекъснато днес, 11 септември, от 09:00 часа до 21:00 часа на 12 септември. Ремонтът включва и монтаж на спирателни кранове за подобряване на водоснабдяването в района.

публикувано на 11.09.24 в 08:30

Огнеборци от Монтана ще отбележат професионалния си празник

С демонстрации, в центъра на града в петък, огнеборци от Монтана ще отбележат професионалния си празник, 14 септември. Директорът на пожарната ще връчи награди на отличилите си през годината В навечерието на професионалния си празник на 13 септември спасители и огнеборци от Регионална дирекция „Пожарна и аварийна безопасност" Монтана  ще проведат..

публикувано на 11.09.24 в 07:22

Bършец отбелязва 60 гoдини oт oбявявaнeтo cи зa гpaд

На тържествена сесия на общинския съвет във Вършец ще бъде разгледано предложение за допълнение на Наредбата за символите и почетните знаци. По повод 60 години град щe бъдe yтвъpдeн пoчeтeн знaĸ „д-p Дaмян Ивaнoв", пocвeтeн нa 150 гoдини oт poждeниeтo нa лeĸapя, извecтeн c пpинoca cи ĸъм paзвитиeтo нa Bъpшeц ĸaтo бaлнeoлoгичeн цeнтъp. „Знaĸът щe бъдe..

публикувано на 11.09.24 в 07:19

Снимката на 10 септември 2024 година

Приключиха ремонтно-строителните дейности в  Центъра за високи постижения  към Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ във Видин.  На 95% са оборудвани кабинетите и със старта на учебната година учениците ще могат да провеждат занятия в новия център, каза заместник- директорът на учебното заведение Десислава Цокова. Кметът на община..

публикувано на 10.09.24 в 18:00

Белоградчик се включва в инициативата "Да изчистим България заедно"

В кампанията "Да изчистим България заедно" се включва и град Белоградчик . Инициативата цели да обедини усилията на жителите за по-чист и приветлив град.  "Чистотата на града ни зависи от всички нас и всичко започва с една малка стъпка", каза кметът на Белоградчик Боян Минков : "Община Белоградчик за поредна година се включва в инициативата..

публикувано на 10.09.24 в 17:11