Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отхриха тялото на 18-годишното момиче в река Искър

Снимка: Радио ВИДИН

Намериха тялото на 18-годишната Деница С., която вчера следобед се хвърли във водите на река Искър в Роман, съобщиха от полицията. Трупът е открит около 12 часа от пристигналия днес водолазен екип. Останките ще бъдат откарани в моргата на врачанската болница, за да бъде извършена аутопсия.

Тийнейджърката се хвърли във водите на Искъра вчера около 14.30 часа. Случаен свидетел на драмата повикал веднага полиция по спешния телефон 112 и обяснил, че девойката се е съблякла, хвърли ла се е във водата и се е удавила.

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи и лекари от спешния център не открили тялото, затова бил извикан и екип на "Гражданска защита". На моста, от който е скочила Деница били открити дрехи, портмонето й и личната й карта.

Преди да скочи от моста в реката, Деница е била заедно със съучениците си. Тя е възпитаничка на Дома за изоставени деца, но живее в Защитено жилище. Близките на тийнейджърката са от близкото до Роман село Струпец.

По публикацията работи: Жоро Александров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Снимката на 6 юни 2024 година

Десетки деца от училища и детски градини във Видинска област се събраха в актовата зала на СУ "Любен Каравелов" за единадесетата регионална среща на клубовете "Млади възрожденци" . Сред официалните гости беше Васил Василев, председател на Общобългарския комитет "Васил Левски". Общо 15 души са установени като участници в схема за  източване на..

публикувано на 06.06.24 в 18:00

Разбиха престъпна група, източвала банкови сметки

Общо 15 души са установени като участници в схема за източване на пари чрез интернет банкиране на клиенти на български банки, съобщиха от Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП). При акция в няколко града в страната, както и в монтанското село Медковец, са задържани 13 души. Те са успели да прехвърлят към свои сметки над 800 000..

обновено на 06.06.24 в 16:09

Започна ремонт на видинския филиал на Русенския университет

Стартира ремонтът на сградата на филиала на Русенския университет "Ангел Кънчев" във Видин . Договорът с фирмата изпълнител на обществената поръчка е сключен на 24 април. Сключен е договор и за надзор на ремонтните дейности. Ремонтът трябва да приключи в рамките на 126 дни. Стойността на договора е 600 000 лева, като средствата са осигурени от..

публикувано на 06.06.24 в 15:41

Среща на клубовете "Млади възрожденци" се проведе във Видин (снимки)

Десетки деца от училища и детски градини във Видинска област се събраха в актовата зала на СУ "Любен Каравелов" за единадесетата регионална среща на клубовете "Млади възрожденци" . Сред официалните гости беше Васил Василев , председател на Общобългарския комитет "Васил Левски": "Горя от нетърпение да видя какво вие сте направили и като гледам как..

публикувано на 06.06.24 в 14:26

Откриха близо 60 000 парфюма, скрити между буркани, на Дунав мост 2

Общо 58 417 „маркови“ парфюма от 33 различни луксозни марки, скрити между стъклени буркани, задържаха митническите служители при проверка на два камиона в района на Дунав мост при Видин, съобщават от Агенция "Митници". Рекордното за последните над 15 години количество е установено в рамките на съвместната операция срещу контрабандата на Агенция..

публикувано на 06.06.24 в 14:10

Враца взима над 7 милиона лева за асфалтиране и строителни дейности

В следващите месеци във Враца ще стартира цялостното обновяване на ключови пътни участъци , които са в критично състояние и не са ремонтирани повече от 10 години.  Кметът Калин Каменов подписа споразумение в регионалното министерство, с което се осигуряват над 7 200 000 лева за реализиране на мащабните строителни дейности в града...

публикувано на 06.06.24 в 11:32

Кола удари възрастна пешеходка във Видин

Лек автомобил, при движение на заден ход, е бутнал 86-годишна пешеходка във Видин . Инцидентът е станал вчера, 5 юни, около 17:00 часа, на паркова алея пред ресторант в района на Крайдунавския парк във Видин. Възрастната жена е паднала и е ударила ръката си. 31-годишният шофьор е откарал пострадалата в Центъра за спешна медицинска помощ. Медиците са..

публикувано на 06.06.24 в 09:51