Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спрягат Викторио Павлов за старши на "Ботев"- Враца

Снимка: Жоро Александров

Викторио Павлов е евентуалният нов старши-треньор на врачанския "Ботев"- информацията беше съобщена от пресцентъра на втородивизионния клуб, който цитира изявление на врачанския кмет и председател на Управителния съвет на "Ботев" - Николай Иванов. Градоначалникът допълва, че преговорите с Павлов е водил изпълнителния директор Валери Цветанов. Предстои да се събере Управителният съвет на клуба и да обсъди параметрите по бъдещия договор.

Мястото на наставник във Враца стана вакантно, след като шефовете на клуба прекратиха контракта на предишния старши-треньор Бойко Величков заради лоша дисциплина и поради факта, че е изпуснал съблекалнята.

СнимкаВикторио Павлов не е непознат за футболната общност в Северозападна България, тъй като преди 4 години беше начело на мездренския "Локомотив". Той е роден на 28 май 1973 г. в София. Продукт е на школата на ЦСКА, след което като професионален футболист преминава през "Локо" /Сф/, "Волов" /Шн/, "Левски", испанския "Лонгорес", "Славия" и гръцкия "Пансерайкос". За последно беше треньор в "Левски".

Междувременно стана ясно, че Даниел Васев вече не е футболист на "Ботев". 20-годишният халф ще играе през настоящия сезон за столичния "Локомотив", където старши-треньор е неговият баща Димитър Васев.

Вижте още

Титуляр на "Монтана" е извън игра за месец

Десният защитник на "Монтана" Богдан Костов ще трябва да претърпи операция на коляното. Артроскопията на менискуса на лявото коляно се наложи след