Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана чака пари от трансфер на футболист

Монтана чака пари от трансфера на Росен Колев в "Ботев" /Пловдив/. Това обяви изпълнителният директор на втородивизионния тим Румен Панайотов. Колев започна подготовка с Монтана, подписа договор, но в последствие премина при "канарчетата".

"Разбрали сме се с ръководството на "Ботев" относно Колев и ще чакаме обещетение. Няма как да накараме Колев да играе на сила при нас. Смятам, че постъпихме правилно и не го спряхме. Росен Колев иска да играе в Лига Европа", коментира Панайотов.

Футболният началник разкри, че трескаво търсят заместник на Колев. "Ще ни трябват двама играчи. Единият е централен бранител, а другия централен нападател. Създаваме доста положения, но няма кой да вкарва, а головете носят точки", каза още Панайотов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Локомотив" Мездра посреща утре "Дреновец"

В събота от 17:00 часа „Локомотив” Мездра ще посрещне на своя терен „Дреновец” в среща от 25 кръг на Северозападната трета лига. Позицията, която „железничарите” заемат в класирането – 5-ти с актив от 40 точки и голова разлика 43:27 ги задължава да вземат 3-те точки убедително. Гостите са 11-ти със скромен актив от 21 точки и голова разлика 43:27...

публикувано на 26.04.24 в 16:01

"Монтана" подаде жалба срещу съдиите от петия мач с "Берое"

Ръководството на "Монтана" е изпратило видео запис на федерацията по баскетбол с моментите на отсъжданията на съдиите от петия мач с "Берое" /Стара Загора/. Треньорът Преслав Пешев сподели, че според него е имало неправилни отсъждания срещу "Монтана": "Няма със сигурност да оставим нещата така. Искаме, ако има някаква грешка, човекът, която я е..

публикувано на 26.04.24 в 14:38

Златко Живков към баскетболистките на "Монтана": За мен вие сте победители

Кметът на Монтана Златко Живков прие баскетболистките, които взеха сребърните медали в шампионата при жените. Титлата спечели Берое /Стара Загора/ след пети мач у дома: "Благодаря, момичета, за участието и за шампионата, който приключихме. За съжаление, не можем да сложим една звезда в залата. Не ни стигна една точка и няколко секунди, за да..

публикувано на 26.04.24 в 14:29

Приключи Първият шахматен турнир за Купата на Община Ружинци

Първи турнир по шахмат за Купата на Община Ружинци се проведе в село Дреновец. Турнирът е организиран от сдружение "Достоен живот 22". От Общината е осигурен награден фонд за участниците. 36 се включиха в турнира.  С първи шахматен ход на масата кметът на Ружинци Александър Александров даде началото. Купата спечели Петър Цаков от Козлодуй, съобщи..

публикувано на 25.04.24 в 15:18

Съдии от столицата за мача на "Бдин" в събота

Съдийска бригада от София ще ръководи срещата от 30-ия кръг на Втора футболна лига между отборите на "Бдин" Видин и "Литекс" Ловеч. За главен съдия е определен опитният арбитър Димитър Буров, който е служител на НСО, ще му помагат Мартин Ангелов и Владимир Велев. Четвърти съдия Валентин Стефанов, съдийски наблюдател Иво Боев. Срещата е в събота, 27 април,..

публикувано на 25.04.24 в 14:21

Денислав Сталев ще ръководи дербито във Варна

Денислав Сталев бе назначен да бъде главен съдия на дербито на 30-ия кръг на Втора лига във Варна. В събота, от 13:15 часа, арбитърът ще изведе футболистите на лидера "Спартак" и гостите от "Монтана", които са на четвърто място в класирането. Негови помощници ще бъдат Желязко Пилатов и Месут Ахмедов. Четвърти арбитър е Георги Стоянов, а делегат на..

публикувано на 25.04.24 в 14:05

"Монтана" губи защитник за гостуването във Варна

Централният защитник на футболния "Монтана" Костадин Илиев е със спрени състезателни права за един мач, реши Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз. Бранителят получи червен картон в домакинската среща с "Беласица" /Петрич/ и ще изтърпи наказанието си този кръг, когато "Монтана" гостува на "Спартак" /Варна/. Илиев ще трябва да заплати и..

публикувано на 25.04.24 в 13:30