Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Берковица се проведе обучение по създаване на сайтове

Снимка: Петя Генова

При голям интерес днес в Берковица ItSeminar проведе безплатно обучение на тема "Създаване и поддръжка на сайтове".

Бяха представени най- нови техники, умения и инструменти, с чиято помощ всеки желаещ може да си направи собствена страница в интернет пространството.

"Присъствието на бизнеса в уеб пространството е абсолютно задължително в 21 век"- категоричен е Валентин Стоянов, мениджър на организацията.

На семинара бяха засегнати теми, свързани със създаването, поддръжката и развитието на сайтове базирани на системата за управление на съдържанието WordPress, а също така и теми, свързани с онлайн маркетинга.

По време на семинара имаше и практическа част по изработка в реално време на уебсайт.

Подобни обучения ще се проведат през това лято в Монтана и Видин.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Автомобил и трактор се удариха край Брегово

Лек автомобил и трактор са катастрофирали по пътя Видин-Брегово . Инцидентът е станал вчера, 13 август, около 09:00 часа.  Колата, шофирана от 52-годишен жител на с. Майор Узуново, движейки се в посока областния град при излизане от десен завой се блъснал в извършващ ляв завой към полски път трактор, управляван от 32-годишен бреговчанин...

публикувано на 14.08.24 в 10:50

Пътуващ театър ще изнесе представление в Мездра

Театралната постановка „Исмаел в Париж“ на Пътуващ театър „Бабел“ от гр. Курбьовоа̀, предградие на френската столица Париж, ще бъде представена в Мездра , съобщиха от Общината. Представлението разказва историята на млад тийнейджър с вечно бързащи родители, който открива случайно, че неговите баба и дядо са били парижки кабаретни артисти...

публикувано на 14.08.24 в 10:00

Посланикът на Нидерландия посети Враца

Посланикът на Кралство Нидерландия – Негово Превъзходителство Симон ван дер Бург проведе няколко срещи във Враца , на които представи желанието на своята страна да сътрудничи на България в подобряване на съвместните връзки и развиване на по-добри отношения между двете европейски държави. Високият гост пристигна във Враца по покана на..

публикувано на 14.08.24 в 09:50

Три жени, обвинени за побой във Враца, остават в ареста

Оставиха в ареста трите жени, обвинени за побой над млада жена във Враца, вследствие на което далакът ѝ бе отстранен. Определението на врачанския Окръжен съд е окончателно и не подлежи на протест или обжалване, напомниха от Съдебната палата. Троен състав на Окръжен съд – Враца потвърди определението на колегите си от Районния съд в града, с..

публикувано на 14.08.24 в 09:00

Започва панаирът в Кула

Утре вечер в Кула ще бъде открито 107-ото издание на традиционния панаир. Той ще продължи до 20 август, а за гостите са предвидени концерти на популярни български  изпълнители , лятно кино, изложби и спортни турнири. Панаирът започва  с концерт на група "Хоризонт", а п рограмата включва: 15.08.2024 г. (Четвъртък)  21.00 часа –..

публикувано на 14.08.24 в 08:45

Жена от Монтана стана жертва на телефонни измамници

Жена от Монтана стана жертва на телефонни измамници, съобщават от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи. Тя била въведена в заблуждение чрез телефонни разговори, че съдейства на полицията за задържане на престъпници. За целта ѝ били дадени указания за предаване на всички парични средства, с които разполага вкъщи, които след..

публикувано на 14.08.24 в 08:32

Ремонтираха 76 улици в Монтана

76 улици в град Монтана са изкърпени, като за целта са платени 360 000 лева от бюджета на общината за текущ ремонт. Особено тежко е било състоянието на 20 от тях. Жителите на улиците "Тодор Каблешков", "Калиманица", "Яне Сандански" и "Ропотамо" вече спокойно могат да се движат по тях. Проблемът е, че не е подменена водопроводната мрежа и авариите са..

публикувано на 14.08.24 в 08:25