Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Бдин" посреща "Павликени" в първия кръг на Северозападната "В" група

Снимка: Красимир Каменов

Днес стартира първенството на Северозападната "В" футболна група. В първия кръг "Бдин" Видин е домакин на Павликени. Срещата е от 18 часа на стадион "Георги Бенковски".

"Отборът е готов на 100%. Всички момчета тренират пълноценно, като изключим трайно контузените трима футболисти. Сашо Соколов е наказан за тази среща, всички останали са готови и мисля, че ще излезем крайни победители. Познаваме добре противника - това е един отбор, който по традиция е доста труден, винаги излизат за победа и играят добре навън. Ще стане интересен мач, но ние ще сме крайните победители.", каза за Клуб Спорт на Радио ВИДИН старши треньорът на ОФК "Бдин 1923" Любен Любенов.

Останалите срещи от първия кръг на Северозападната "В" група:

Левски 2007 (Левски) - Ботев (Козлодуй)
Академик (Свищов) - Ком (Берковица)
Етър (Велико Търново) - Янтра Габрово (Габрово)
Партизан (Червен бряг) - Ботев (Луковит)
Ситомир (Никопол) - Видима-Раковски (Севлиево)
Спартак (Плевен) - Ювентус (Малчика)



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Един нов в "Ботев" Враца и много спекулации

Много спекулации и един нов привлечен – това е резултатът от подготовката на врачанския Ботев след 7 дни. Защитникът на Черно море Мартин Дичев премина в лагера на врачани през последните дни. Бранителят идва като свободен агент от „моряците". Различни издания изпратиха в Ботев и Симеон Мечев. Синът на фолк фурията Малина до скоро беше футболист на..

публикувано на 23.06.24 в 14:53

"Монтана" направи равен в първата си проверка

"Монтана" завърши 2:2 в контролната среща с дубала на "ЦСКА 1948". Мачът се игра вчера, преди обяд, в Етрополе.  В рамките на четири минути преди края на първата част двата гола за монтанци вкара Илия Русинов. Първият след пас на Даниел Кабанелас, а вторият след асистенция на Виктор Добрев, който е юноша на Левски /София/ и кара пробен период...

публикувано на 23.06.24 в 10:49

Поредна титла за ватерполистките на "Ботев 2000"

Ватерполистките на "Ботев 2000" завършиха на трето място в държавното първенство по водна топка при жените. Столичният клуб  "Локомотив Н. Нанов" стана шампион при дамите за 5-та поредна година.  Във финалните срещи, играни в София, столичанки победиха "Черноморец" с 11:10 и 15:8 и така се окичиха със златните медали. Отборът на бургазлийки за..

публикувано на 23.06.24 в 09:16

"Монтана" взе либеро

Волейболният тим на Монтана взе либерото Калоян Ботев. Той идва при монтанци от столичния "Левски" и ще бъде преотстъпен.  "Ботев" е второто лятно попълнение в тима от Монтана. Японският разпределител Ито Хироки вече подписа с българския тим.  Ито ще трябва да замени напусналия Любомир Агонцев. 

публикувано на 22.06.24 в 12:00

"Монтана" стартира днес контролните си срещи

Футболистите на "Монтана" ще изиграят днес първата си проверка от лятната подготовка. От 11 часа момчетата на треньора Петър Колев излизат срещу дубъла на "ЦСКА-1948". Мачът е в Етрополе. Заради адските жеги в страната спаринга е в такъв необичаен час.  След срещата Колев ще определи групата за лагера в Банско след три дни.

публикувано на 22.06.24 в 09:00

Силно представяне на атлети от Враца

Състезателите на Спортен клуб по лека атлетика „Ивайло Младенов" от Враца се представиха силно на националния шампионат за юноши и девойки под 18 години, който се проведе в Стара Загора.   Деян Цветанов е шампион на 4 х 400, втори на 200 м и записа три трети места – на 400 и в щафетата на 4 по 100 м. Георги Пенков спечели златото на 4 х 400 метра и..

публикувано на 21.06.24 в 10:53

"Монтана" взе французин

Футболният "Монтана" подписа договор с френския полузащитник Уилфред Коуакоу. 24-годишният халф идва от третодивизионния "Севлиево". Контрактът му с монтанци е за една година.  Уилфред направи няколко тренировки и участва в двустранната игра на тима. Това бе достатъчно на наставника Петър Колев да вземе решение за него.  Към момента лятната..

публикувано на 20.06.24 в 15:38