Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Два интересни мача в края на сезона за четвърта монтанска дивизия

Снимка: Радио ВИДИН

Два мача от последния за есента кръг на четвърта монтанска футболна дивизия през почивните дни се очаква да бъдат най-интересни. Днес от 14.30 часа "Вършец 2012" приема "Расово". Очаква се домакините да запишат победа, заради тримата наказани в състава на расовчани. Другите съперници са: "Ленчо" /Якимово/ - "Пъстрина 2012" /Монтана/, "Шурданица" /Георги Дамяново/ - "Вършец 99"/б.р. на стадиона в село Благово/, "Септември" /Лехчево/ - "Бойчиновци".

В неделя- 23 ноември, интересна ще е срещата в Бързия, където местният "Вихър" приема лидера "Кариана" /Ерден/. Едва ли шампионът от Ерден ще стъпи накриво и ще допусне изненада, което може да им коства първото място преди паузата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Деца показаха умения по шах в Криводол

За поредна година под патронажа на кмета на Община Криводол Христо Доков Местната комисия за  борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни проведе турнир по шахмат . В индивидуалната надпревара взеха участие деца на възраст от 10 до 18 години. Под ръководството на обществените възпитатели децата демонстрираха интересна..

публикувано на 12.08.24 в 11:52

Бойчиновци победи с 5:1 "Шурданица"

"Огоста" (Бойчиновци) се наложи с 5:1 над "Шурданица" (Георги Дамяново) в среща от 1-ия кръг на турнира по футбол "Кариана къп 2024" в Ерден. Кристиян Георгиев, Веселин Троянов, Юлиян Христов, Кристиян Марков и Цветелин Цветанов бяха точни за победителите. За "Шурданица" почетното попадение вкара Иван Ивков. В други мач от кръга "Балкан"..

публикувано на 12.08.24 в 11:02

"Монтана" взе точка от "Дунав"

"Монтана" взе точка при гостуването си на "Дунав" (Русе) . 1:1 завърши срещата от 4-ия кръг на Втора лига. Така момчетата на треньора Танчо Калпаков продължават успешното си представяне след двете победи и двата равни до сега. До почивката за монтанци пропуски направиха Филип Ежике и Илия Русинов. За домакините опасен удар на Симеон Вешев бе..

публикувано на 12.08.24 в 10:55

"Ботев" гостува на вицешампиона "Черно море"

"Ботев" (Враца) гостува днес, 12 август, на "Черно море" в мач от 4-ия кръг на Първа футболна лига. Мачът е от 21:15 часа на стадион "Тича" във Варна. До този момент врачани още нямат точка в актива си от началото на кампанията след 3 поредни загуби – с 1:3 от "Ботев" (Пд), с 0:4 от "Левски" и с 1:2 от "Берое". От своя страна домакините,..

публикувано на 12.08.24 в 10:41

"Воден фест" възражда водомоторния спорт във Видин

За първи път след 4 десетилетия Видин ще е домакин на състезание по водомоторни спортове . Най-бързите пилоти във водната формула ще стартират в III кръг от Националния шампионат за бързи лодки, европейски шампион по Free Style с джет ще направи демонстрационно шоу, а любители и професионалсти ще се състезават с бързи джетове в трасе за издържливост...

публикувано на 11.08.24 в 16:46

"Монтана" без Стивън срещу "Дунав", нов е в групата

Стивън Кирилов няма да бъде на разположение за гостуването на Монтана на Дунав /Русе/ днес. Крилото получи травма в коляното на десния крак в домакинската среща с дубъла на ЦСКА 1948. Следващата седмица Кирилов ще направи ядрено-магнитен резонанс. Последното ново име в състава на треньора Танчо Калпаков – Галин Минков е в групата. Левият бек бе..

публикувано на 11.08.24 в 15:25

"Балкан" Белоградчик потегли с убедителна победа на „Кариана къп 2024"

Отборът на Балкан /Белоградчик/ взе изразителна победа с 4:0 над Ружинци на старта на турнира по футбол „Кариана къп 2024" в Ерден. В дебютния си мач за Балкан на този форум два гола вкара Ивайло Михайлов, а по един добавиха Александър Петров и Йордан Йорданов. Днес, от 18 часа, на стадиона в Ерден е срещата между Бойчиновци и Шурданица /Георги Дамяново/...

публикувано на 11.08.24 в 15:21