Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локо" Мездра с първа победа под ръководството на Пажин

Снимка: Радио ВИДИН, архив

Футболистите на Локомотив /Мз/ постигнаха първата си победа откакто Предраг Пажин е начело на отбора. Мездренчани се наложиха над Пирин 2002 /Разлог/ с 2:0 в среща от XI кръг на "Б" група. В началото на срещата гостите първи имаха две добри възможности за гол, но вратарят Иван Иванов спаси ударите на Шишков и Хаджиниколов от фаул. Домакините създадоха първата си възможност в 19-та мин , но Георги Стоичков вместо да бие, предпочете да подава към съотборник. В 44-та мин. Петър Димитров стреля от фаул от границата на наказателното поле, вратарят на Пирин отби топката в краката на връхлитащия Стоичков, който от 3-4 м реализира за 1:0. След като получаваха често голове в края на мача този път късметът бе с мездренчани. В 92-та мин. направиха бърза контраатака, при която Стоичков подаде на Петър Димитров и той оформи крайното 2:0. Дебют за "железничарите" направи халфът Даниел Васев, който пристигна от Локомотив /Сф/.

При победата Пажин използва следните играчи: Иванов, Христозов, Василев, Скерлев, Павлов /заменен в 69м. от  Стоян Георгиев/, Селимински, Васев /46 Ганчев/, Стоичков, Какалов /89 Чаворски/, Мишев и Димитров.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Баскетболният отбор на "Монтана" със силна селекция

Женският баскетболен тим на "Монтана" направи много силна сина селекция. През лятото бяха привлечени пет нови състезателки. Наставникът Преслав Пешев ще разчита на много млади и много опитни баскетболистки: "Доволни сме, опитваме се точно това да направим да я има спойката между младите и опитните. Разбира се търсим и състезателки, които..

публикувано на 28.07.24 в 16:30

"Златните момчета" от Козлодуй с медали от международен турнир

Състезателите от спортен клуб "Златните Момчета" Козлодуй се представиха отлично на международен турнир по кикбокс. Надпреварата "Spirit of fight" ("Духът на борбата") се проведе в морската ни столица Варна, където младите състезатели на треньора Георги Вачев отново показаха класа. Цветимир Иванов спечели шампионския пояс, като не остави никакъв шанс..

публикувано на 28.07.24 в 15:00

"Локомотив" Мездра победи в контрола

Контролната среща между тимовете на "Локомотив" Мездра и "Вихър" Славяново завърши при резултат 3:1.   Поради топлото време контролната среща се игра в две полувремена по 40 минути. Първата част завърши с доминация за "железничарите” при резултат 3:0. С хеттрик през нея се отличи опитния Сергей Георгиев, който вкара във 2-ра минута, 20-та..

публикувано на 28.07.24 в 14:24

"Ботев" Враца с втора загуба в първенството

"Ботев" Враца загуби с 0:4 гостуването си на "Левски" София в мач от втория кръг на Първа лига. Това бе втора загуба за врачани в първенството. Преди седмица "Ботев" допусна поражение като домакини на съименниците си от Пловдив с 1:3. Иначе мачът в София започна с отменен гол заради засада. В десетата минута на мача Браян Переа вкара с глава топката..

публикувано на 28.07.24 в 14:00
Таня Гатева

Гатева вика в националния три баскетболистки на Монтана

Баскетболистките на Монтана Янина Тодорова , Микаела Дамянова и Юлияна Вълчева са част от женския национален тим на България. От днес до 5 август в Ботевград се провежда лагер под ръководството на селекционерката Таня Гатева . На общо на 14 състезателки ще разчита Гатева. В три последователни дни на 7, 8 и 9 август в Атина /Гърция/..

публикувано на 27.07.24 в 10:27

Баскетболният тим на Монтана взе националката Гергана Цекова

Гардът Гергана Цекова подписа договор с женския баскетболен тим на Монтана . Цекова е родена на 28 октомври 2005 година в София. Висока е 180 см. За последно е играла за столичния Локомотив, където записва средно по 9.2 точки, 6.7 борби и 1.8 асистенции за 30 мача. Гергана Цекова е националка в отбора девойки до 20 години, където селекционер е..

публикувано на 27.07.24 в 10:02

"Локомотив" Мездра приема "Ювентус 95" Малчика в първия мач от новия сезон на Трета лига

ОФК "Локомотив" Мездра" ще започне новия сезон в Северозападната Трета лига с домакинство на "Ювентус 95" Малчика. Двубоят е на 24 август, неделя, от 18:00 часа. Това отреди жребият, изтеглен днес във Велико Търново на традиционното съвещание на ръководството на Зоналния съвет (ЗС) на Българския футболен съюз (БФС).  През миналия сезон..

публикувано на 26.07.24 в 15:51