Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ком" спря устрема на "Вихър"

Снимка: Радио ВИДИН

Ком /Берковица/ спря устрема на Вихър /Николово/ още на старта на пролетния дял на първенството на четвърта монтанска футболна дивизия. Берковчани се наложиха с 2:0 у дома над вихърци, в среща от 14-ия кръг. До почивката гостите създадоха куп положени, но гол не падна. На два пъти Милен Заков не успя да намери мрежата на Ком. Вихърци имаха и четири възможност от удобни статични положения около наказателното поле да вкара. Пропуски направиха Емилиян Ивов и Денис Езекиев. Именно от фал гостите допуснаха гол. В 70-та минута Цветелин Анжелов откри головата сметка на Ком, като не остави никакъв шанс на вратаря Дани Първанов. Вихърци тръгнаха да търсят изравнително попадение, но допуснаха ново. Три минути преди края Любомир Веселов бе точен за 2:0. След контраатака 14-годишният Веселов довкара отбитата от Първанов топка. Загубата остави на второ място във временното класиране Вихър с 34 точки.

Лидерът Вършец 2012 стигна до трудна победа с 2:1, като гост на Бойчиновци, с победен гол в заключителните минути на мача.

Пъстрина 2012 /Монтана/ стопи разликата до втория във временното класиране Вихър /Николово/, след разгромното 9:0 над Левски /Лом/. Мачът от 14-ия кръг на четвърта монтанска футболна дивизия на стадиона в село Николово закъсня с 25 минути, като домакините търпеливо изчакаха съперника. Голмайсторът на тима Филип Илиев завърши с хеттрик. По два гола вкараха Денислав Петров и Владислав Иванов, а по веднъж се разписаха Цветелин Георгиев – Цуци и Ангел Ангелов – Боки.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Село Зверино е домакин на офроуд състезание

Популярното състезание „Зверино 4Х4 Екстрийм” стартира от днес и ще продължи до 25 август (неделя).  Турнирът е на затворено трасе с няколко екстремни зони с врати в него. Състезанието се провежда в 5 класа - "Прототип", "Модифициран", "Стандарт", "Отворен без екстреми" и "Отворен с екстреми". Участниците в "Прототип", "Модифициран",..

публикувано на 23.08.24 в 15:58

Деца от школата на "Локомотив" (Мездра) с отлично представяне на турнир

Отлично се представят три формации от Детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра) на турнира "Mistral Cup Saint Vlas" в Несебър. Футбол 7 – Родените през 2014 година постигнаха три победи в груповата фаза срещу отборите на "Атлетик" (Козлодуй) с 8-2, "Асеновец" (Асеновград) с 9-3 и "Марсашльок" (Малта) с 5-4. Футбол 9 – Родените през..

публикувано на 23.08.24 в 14:44

Футболен турнир зарадва село Згориград

Врачанското село Згориград беше домакин на футболен турнир , организиран под егидата на Българска асоциация по минифутбол. През изминалите 2 дни десетки отбори от Враца и региона участваха в надпреварата “За купата на кмета - Згориград”. На финала на съревнованието кметът на община Враца Калин Каменов поздрави участниците за спортсменската..

публикувано на 23.08.24 в 12:10

Млад рефер свири "Локомотив" (София) - "Ботев" (Враца)

Денислав Сталев получи наряд да ръководи мача между  "Локомотив" (София)  и  "Ботев" (Враца) . Срещата от програмата на 6-ия кръг на Първа футболна лига е в петък, 23 август  и ще започне от 19:00 часа на стадиона в столичния квартал " Надежда". На главния съдия ще помагат Светослав Енчев и Иван Копчев, а наряд за четвърти рефер..

публикувано на 22.08.24 в 11:31

Враца е домакин на Международен турнир по делтапланеризъм

Враца отново е домакин на Международен турнир по делтапланеризъм. Градът под Околчица е ветеран в провеждането на такива турнири, като началото им стартира преди 20 години. С течение на времето обаче интересът към тях намалява и за известно време те не се организират, но от 6 години насам традицията се възобновява и от 2019 година отново..

публикувано на 21.08.24 в 17:03

Азербайджанец победи врачанин на световното по борба в Аман

Врачанинът Калоян Иванов не успя да стигне до бронзовия медал на световното първенство по класическа борба за кадети в йорданската столица Аман.  Петият от европейското първенство отстъпи с 0:9 точки от Амрах Амрахов /Азербайджан/, което сложи край на мечтите му за отличие от шампионата на планетата. Сънародникът му Динко Нейков обаче стигна до..

публикувано на 21.08.24 в 09:43

Млади футболни таланти от Враца са трети на турнир в Перник

Футболистите на "Ботев" Враца, родени през 2015 и 2016 година, се включиха успешно в турнира Перник къп. Надпреварата се проведе преди дни в миньорския град. Отборът беше воден от старши-треньора Радослав Георгиев и директора на детско-юношеската школа Ивайло Георгиев. В спортно-техническия щаб попадна и Митко Панов – възпитаникът на врачанската..

публикувано на 21.08.24 в 08:00