Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Предстоящи срещи в Северозападната "В" Група

4
Снимка: Цветомир Цветанов

Първият в Северозападната "В" група "Ботев" Враца гостува на последния- "Гигант" в Белене. Мачът е от програмата на 20-ия кръг на трета футболна дивизия. Срещата е в неделя, на 27 март и започва в 17 часа, съобщава Жоро Александров.

Съдии от Габрово, начело с Павел Мичев, ще ръководят мача. За тъч-рефери са определени Никифор Велков и Ивелин Конов. Четвърти рефер е Петър Кузев, а делегатските функции ще изпълнява Кунчо Игнатов.

Преди гостуването в Белене, врачани имат 51 точки в актива си и голова разлика 67:10. В последния си мач "Ботев" прегази "Янтра" с 6:1 и запази преднината си от 2 точки пред основния конкурент за върха- "Етър" Велико Търново. "Гигант" пък затрудни максимално "болярите" миналата неделя, но все пак отстъпи с 0:2. Тимът от Белене е на 16-ото място с актив от 8 точки и голова разлика 11:50.

СнимкаПрез есента "Ботев" премина над същия противник като домакин със 7:1 за една от най-изразителните си победи в кампанията.

Видинчани ще ръководят срещата в Ерден между "Кариана" и "Ботев" Козлодуй.

На главния съдия Даниел Иванов ще асистират Николай Щирков и Антоан Стефанов. Асен Крумов е четвърти арбитър, а делегат на БФС е  Пенчо Моллов от Плевен. Двубоят от 20-ия кръг на "В" Северозападната футболна група е от 17 часа. За "Кариана" под въпрос са двама играчи. Крилото Евгени Игнатов и централният защитник Георги Илиев лекуват травми, съобщава Любо Андреев.

Любомир Симов"Отиваме в Габрово за победа, макар че обективно погледнато домакините са по-добрият отбор", каза в разговор с Ваня Минева старши треньорът на видинския "Бдин" Любомир Симов.

"Александър Соколов е с леки здравословни проблеми, наказан за пети жълт картон е Кристиян Йосов, но изтича наказанието на Ивайло Иванов. Чака ни тежко пътуване- часове път в едната и в другата посока", каза още Любомир Симов.

Всички срещи в Северозапазната "В" група са на 27 март 2016, неделя, от 17:00 часа: Партизан (Червен бряг) - Трявна (Трявна; Севлиево (Севлиево) - Левски 2007 (Левски); Вихър (Славяново) - Етър В.Търново (Велико Търново); Гигант (Белене) - Ботев (Враца); Янтра Габрово (Габрово) - Бдин 1923 (Видин); Кариана (Ерден) - Ботев 2008 (Козлодуй); Ювентус (Малчика) - Академик (Свищов); Ботев (Луковит) - Павликени (Павликени).

Класиране:
Снимка 1. Ботев (Враца)   51   
 2. Етър В.Търново (Велико Търново)  49   
 3. Академик (Свищов)  43   
 4. Павликени (Павликени)  33   
 5. Левски 2007 (Левски)  32   
 6. Трявна (Трявна)  30  
 7. Бдин 1923 (Видин)  28   
 8. Партизан (Червен бряг)  27   
 9. Вихър (Славяново)  26
10. Севлиево (Севлиево)  26
11. Кариана (Ерден)  25
12. Ювентус (Малчика)  22   
13. Ботев (Луковит)  21   
14. Янтра Габрово (Габрово)  9   
15. Ботев 2008 (Козлодуй)  8   
16. Гигант (Белене)  8



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

"Бдин" загуби с 1:3 от "Тимок" Зайчар първата си контрола

На стадион "Георги Бенковски" във Видин "Бдин" отстъпи с 1:3 на "Тимок" от съседния сръбски град Зайчар в контролна среща от предсезонната подготовка на двата отбора. Гостите владееха инициативата в първите минути на мача, а бдинци разчитаха на дълги извеждащи подавания, които не затрудняваха защитата на "Тимок". Личеше, че домакините все още са в..

публикувано на 28.07.24 в 20:57

Баскетболният отбор на "Монтана" със силна селекция

Женският баскетболен тим на "Монтана" направи много силна сина селекция. През лятото бяха привлечени пет нови състезателки. Наставникът Преслав Пешев ще разчита на много млади и много опитни баскетболистки: "Доволни сме, опитваме се точно това да направим да я има спойката между младите и опитните. Разбира се търсим и състезателки, които..

публикувано на 28.07.24 в 16:30

"Златните момчета" от Козлодуй с медали от международен турнир

Състезателите от спортен клуб "Златните Момчета" Козлодуй се представиха отлично на международен турнир по кикбокс. Надпреварата "Spirit of fight" ("Духът на борбата") се проведе в морската ни столица Варна, където младите състезатели на треньора Георги Вачев отново показаха класа. Цветимир Иванов спечели шампионския пояс, като не остави никакъв шанс..

публикувано на 28.07.24 в 15:00

"Локомотив" Мездра победи в контрола

Контролната среща между тимовете на "Локомотив" Мездра и "Вихър" Славяново завърши при резултат 3:1.   Поради топлото време контролната среща се игра в две полувремена по 40 минути. Първата част завърши с доминация за "железничарите” при резултат 3:0. С хеттрик през нея се отличи опитния Сергей Георгиев, който вкара във 2-ра минута, 20-та..

публикувано на 28.07.24 в 14:24

"Ботев" Враца с втора загуба в първенството

"Ботев" Враца загуби с 0:4 гостуването си на "Левски" София в мач от втория кръг на Първа лига. Това бе втора загуба за врачани в първенството. Преди седмица "Ботев" допусна поражение като домакини на съименниците си от Пловдив с 1:3. Иначе мачът в София започна с отменен гол заради засада. В десетата минута на мача Браян Переа вкара с глава топката..

публикувано на 28.07.24 в 14:00
Таня Гатева

Гатева вика в националния три баскетболистки на Монтана

Баскетболистките на Монтана Янина Тодорова , Микаела Дамянова и Юлияна Вълчева са част от женския национален тим на България. От днес до 5 август в Ботевград се провежда лагер под ръководството на селекционерката Таня Гатева . На общо на 14 състезателки ще разчита Гатева. В три последователни дни на 7, 8 и 9 август в Атина /Гърция/..

публикувано на 27.07.24 в 10:27

Баскетболният тим на Монтана взе националката Гергана Цекова

Гардът Гергана Цекова подписа договор с женския баскетболен тим на Монтана . Цекова е родена на 28 октомври 2005 година в София. Висока е 180 см. За последно е играла за столичния Локомотив, където записва средно по 9.2 точки, 6.7 борби и 1.8 асистенции за 30 мача. Гергана Цекова е националка в отбора девойки до 20 години, където селекционер е..

публикувано на 27.07.24 в 10:02