Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Три победи в три мача за видинската Математическа

Снимка: Росен Ракаджиев

Момичетата от видинската ПМГ "Екзарх Антим І" победиха днес- 10 юни, на финалите на Ученическите игри по волейбол с 3:0 гейма отбора на ОУ "Добри Чинтулов" Варна.

От вчера нашите имат в сметката си още две победи- над ОУ "Иван Вазов" Смолян с 3:2 гейма и над домакините от СОУ "Константин Преславски" с 3:0 гейма. Актив, който гарантира едноличното лидерство на видинчанки в групата.

Финалите за момичета, възраст 5-7 клас са в Бургас. Утре момичетата на Ели Богомилова излизат срещу отбора на Прогимназия "Акад. Д. Йорданов" Омуртаг. Началото на срещата е в 12 часа.

10-те отбора-финалисти са
:

ОУ "Добри Чинтулов" Варна
Прогимназия "Акад. Д. Йорданов" Омуртаг
СОУ "Бачо Киро" Павликени
СОУ "Летец Топракчиев" Божурище
СОУ "Никола Вапцаров" Приморско
СОУ "Петко Рачев Славейков" Кърджали
ОУ "Иван Вазов" Смолян
40 СОУ "Луи Пастьор" София
ПМГ "Екзарх Антим І" Видин
СОУ "Константин Преславски" Бургас.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Ботев II" падна от "Етър II"

Дубълът на врачанския Ботев писа поредна загуба в Северозападната трета лига. Този път селекцията на Ивайло Димитров загуби с 1:2 гостуването си на дублиращия тим на Етър. Решаващото попадение падна минути преди края на двубоя, но не изненада никого, тъй като Ботев се намира на 15-ата позиция, а „болярите" са шести в таблицата. Малко след началото на..

публикувано на 28.04.24 в 15:21

"Локо" Мездра с категорична победа над "Дреновец"

Локомотив (Мездра) премина с пълна пара у дома през едноименни тим на Дреновец с 4:0 в срещата от 25-ия кръг на Северозападната Трета лига. Гостите удържаха нулевото равенство до края на първото полувреме. Васил Калоянов откри резултата чак в края на първата част след подаване на Сергей Георгиев. Той пък удвои в 71-ата минута с мощен удар от..

публикувано на 28.04.24 в 15:18

"Ботев" Враца би "Пирин" и мечтае за бараж

Ботев (Враца) съхрани шансовете си за оставане в елита след важна победа над Пирин с 2:1 като гост в първи плейофен мач. Срещата в петък започна ударно за домакините от Благоевград и те успяха да поведат още в 8-ата минута, когато Иван Тасев се възползва от грешка на Меси Биатомусока и успя да прониже мрежата на Красимир Костов. След гола гостите..

публикувано на 28.04.24 в 15:11

"Бдин" отстъпи с 0:1 на "Литекс" във Видин (СНИМКИ)

"Бдин" Видин загуби с 0:1 от "Литекс" Ловеч в равностоен мач от 30-ия кръг на Втора лига. На стадион "Георги Бенковски" двата отбора предложиха динамичен футбол, технични отигравания и хубави атаки. Единственото попадение отбеляза Сулиман Абдулганию в 61-ата минута. Вече изпадналият в Трета лига отбор на "Бдин" игра за честта си в този двубой и с мисъл..

публикувано на 28.04.24 в 10:25

"Локомотив" Мездра посреща утре "Дреновец"

В събота от 17:00 часа „Локомотив” Мездра ще посрещне на своя терен „Дреновец” в среща от 25 кръг на Северозападната трета лига. Позицията, която „железничарите” заемат в класирането – 5-ти с актив от 40 точки и голова разлика 43:27 ги задължава да вземат 3-те точки убедително. Гостите са 11-ти със скромен актив от 21 точки и голова разлика 43:27...

публикувано на 26.04.24 в 16:01

"Монтана" подаде жалба срещу съдиите от петия мач с "Берое"

Ръководството на "Монтана" е изпратило видео запис на федерацията по баскетбол с моментите на отсъжданията на съдиите от петия мач с "Берое" /Стара Загора/. Треньорът Преслав Пешев сподели, че според него е имало неправилни отсъждания срещу "Монтана": "Няма със сигурност да оставим нещата така. Искаме, ако има някаква грешка, човекът, която я е..

публикувано на 26.04.24 в 14:38

Златко Живков към баскетболистките на "Монтана": За мен вие сте победители

Кметът на Монтана Златко Живков прие баскетболистките, които взеха сребърните медали в шампионата при жените. Титлата спечели Берое /Стара Загора/ след пети мач у дома: "Благодаря, момичета, за участието и за шампионата, който приключихме. За съжаление, не можем да сложим една звезда в залата. Не ни стигна една точка и няколко секунди, за да..

публикувано на 26.04.24 в 14:29