Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кариана отказа контролата с "Локомотив"

Третодивизионният "Кариана" /Ерден/ отказа контролата с "Локомотив" /София/. Собственикът на клуба Милан Йосифов и треньорът Георги Владимиров взеха предвид контузиите на четирима основни играчи. В част от останалите се е натрупала солидна умора от участието им в турнира "Кариана 2016" и за това проверката в София в сряда отпадна.

През почивните дни карианци имат два мача от домакинския турнир. В събота от 17 часа играят срещу "Шурданица" /Георги Дамяново/, а в неделя от 10 часа е интересната среща с шампиона на четвърта монтанска футболна дивизия "Вихър" /Николово/. "Кариана" и "Вихър" постигнаха по две победи в изиграните до сега срещи в групата си.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Видабаскет" започва с домакински мач в зала "Фестивална"

В събота, 12 октомври, обновеният мъжки отбор на "Видабаскет" започва участието си в новия сезон на Българската баскетболна лига "А" група Запад. В спортна зала "Фестивална" ще гостува тимът на "Ботев 2012" Враца, а срещата е насрочена за 16:30 часа . "Тази среща се очертава като северозападно дерби и на нея ще бъде представен новият отбор, който..

публикувано на 09.10.24 в 12:01

"Ботев" (Враца) се завръща на своя стадион

След известно прекъсване заради лошото състояние на тревната настилка "Ботев" (Враца) най-сетне се завръща в своя дом – стадион „Христо Ботев" . Кметът на града Калин Каменов съобщи новината по оригинален начин – той пусна пост в социалните мрежи, от който става ясно, че тревното покритие е възстановено в оптималния си вид.  "Обрахме картофите,..

публикувано на 09.10.24 в 09:54

Милица Мирчева триумфира на маратона в Скопие

На провелия се м аратон в столицата на Северна Македония – Скопие, националната ни рекордьорка в бяганията на дълго разстояния, състезател на СК ”Атлет” Мездра , Милица Мирчева триумфира на дистанцията от 21.1 км. Мирчева пробяга разстоянието за 1:15:49 мин., като остави след себе си на повече от пет минути втората Греса Баклачи..

публикувано на 08.10.24 в 15:49

Врачански борци спечелиха 8 медала на Балканиада в Скопие

Състезателите на врачанския СК "Ботев 93" спечелиха осем медала на Балканското първенство в Скопие . Още в първия ден, във възрастова група U17, Валентин Валентинов в категория 80 кг и Калоян Иванов в категория 51 кг спечелиха сребърни медали. Владислав Иванов спечели бронзов медал във възраст U15, кат. 41 кг., съобщи треньорът Юлиян..

публикувано на 08.10.24 в 09:27
Награждаване на отбора победител в 24- тото издание на турнира

"Монтана" отново печели турнира "Борис Гюдеров"

Волейболистите на "Монтана" победиха с 3:0 гейма ЦСКА на финала на турнира в Перник в памет на Борис Гюдеров . Така за втора поредна година купата е в ръцете на момчетата на треньора Даниел Пеев и за втори път срещу „армейците".  Интрига в срещата имаше само в първата част, която "Монтана" спечели с 25:23. Следващите момчетата на Пеев ги..

публикувано на 07.10.24 в 16:16

Видинчанки останаха на крачка от призовете в Панагюрище

Състезателките на видинския Спортен клуб ”Борба, самбо и джудо” се представиха подобаващо в Държавния отборен шампионат по джудо за девойки. Състезанието се проведе в зала "Арена Асарел" в Пангюрище. Видинският отбор, в състав Елица Цветанова, Яна Мартин, Симона Младенова, Ана-Мария Красимирова и Ева Амико, имаше малшанса да срещне още в първия кръг..

публикувано на 07.10.24 в 15:08

"Ботев" Враца изпусна 3 точки срещу "Хебър"

Хебър и Ботев завършиха 1:1 в дербито на дъното на родния футболен елит. Срещата между последните два отбора от 11-ия кръг на Първа футболна лига се изигра на пловдивския стадион „Локомотив". Домакините поведоха с малко куриозен гол – Божидар Пенчев вкара директно от пряк свободен удар, след като изненада вратаря на гостите с шут от около 25 метра в..

публикувано на 06.10.24 в 17:19