Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вихър" Николово загуби контрола в Пирот

3
Снимка: Любо Андреев

"Вихър" Николово загуби с 1:3 международна приятелска среща. В Пирот момчетата на треньора Бисер Ефремов отстъпиха на сръбския Танаско Радич. И двата отбора са шампиони на Четвърта дивизия.  В 33-та минута българите откриха резултата. След центриране отляво на Калин Калинов едно от новите попълнения в състава Мартин Истатков прати топката в мрежата на домакините.

Тимът от Николово можеше да вкара още един гол до почивката. В 43-та минута Светлан Кондев изведе на чиста позиция Красимир Георгиев, атакуващият полузащитник се озова сам срещу вратаря, но не успя да го преодолее. Три минути след подновяването на играта сърбите изравниха 1:1, а до края реализираха още 2 попадения за крайното 3:1. И двамата треньори направиха куп смени, давайки шанс за изява на всички. Вихърци имаха няколко положения да вкарат, но късметът ни ги покри.

На общата трапеза след срещата победител не бе излъчен, довериха присъствали на софрата в Пирот.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

"Монтана" стартира в родния шампионат

Баскетболистките на "Монтана" започват участието си в шампионата при жените. Първият съперник на момичетата на треньора Преслав Пешев е "Рилски спортист" (Самоков). Мачът е днес, от 18.00 часа, в зала "Младост". "Всички са живи и здрави, без контузии. Тренираме нормално и гледаме към следващия мач", заяви Преслав Пешев . 

публикувано на 12.10.24 в 16:20

Три срещи ще се изиграят днес от първенството на Северозападна трета лига

От 16.00 часа играят "Ювентус" (Малчика) - "Етър" (Велико Търново) втори отбор, "Партизан" (Червен бряг) - "Вихър" (Славяново) и "Янтра" (Полски Тръмбеш) - "Бдин" (Видин).  Великотърновска съдийска бригада ще ръководи гостуването на "Бдин" на лидера в класирането "Янтра" в Полски Тръмбеш. Главен съдия е Александър Марков с помощници Ивайло..

публикувано на 12.10.24 в 14:36

"Ботев" падна в контрола от "ЦСКА 1948"

"Ботев" (Враца) отстъпи с 1:3 от "ЦСКА 1948" в контрола, изиграна при закрити врати на стадион "Витоша" в село Бистрица. Двата отбора изиграха спаринг, за да запълнят времето от паузата в шампионата заради ангажиментите на националните отбори. Борис Димитров, Дуду Хатамото и Бирсент Карагерен се разписаха за домакините, като първото попадение..

публикувано на 12.10.24 в 09:24

Мемориален турнир в памет на Сергей Стаменов ще се проведе във Враца

Първи мемориален турнир "Сергей Стаменов - Серго" ще се проведе във Враца. Състезанието е времето на един от най-титулованите лекоатлети и треньори в сектора за хвърляния в Северозападна България. Надпреварата, която ще бъде в дисциплината мятане на диск е по проект на Спортен клуб „Олимипия-Враца", по наредба на Община Враца. Турнирът е за всички..

публикувано на 11.10.24 в 10:00

Спортен клуб във Видин получи дарение

Общинският съвет по наркотичните вещества  във Видин  и превантивно-информационният център към него дариха к омбиниран фитнес уред на Спортен клуб по кану-каяк "Бдин 77".  Инициативата е по повод Световния ден на психичното здраве, който се отбелязва днес, 10 октомври. Спортът е най-добрата алтернатива на употребата на психоактивни вещества, каза..

публикувано на 10.10.24 в 17:08

"Монтана" би с 21 точки хърватки

Баскетболистките на "Монтана" победиха с 84:63 хърватския "Задар" в среща от 2-ия кръг на Адриатическата лига, играна в зала "Младост". Това бе първи успех в новия шампионат за момичетата на треньора Преслав Пешев. Монтанчанки влязоха уверено в срещата и спечелиха първата четвърт с 28:16 точки. В средата на втората четвърт гостенките намалиха..

публикувано на 10.10.24 в 11:47

"Ботев" (Враца) уреди контрола с "ЦСКА 1948"

Врачанският Ботев ще запълни паузата във футболното първенство с контролна среща.  През почивните дни заради ангажиментите на националните ни отбори, мачове от Първа лига няма да има.  Поради тази причина в петък, на 11 октомври, врачани ще гостуват в Бистрица на "ЦСКА 1948".  Припомням, че начело на домакините е врачанинът Валентин Илиев , а..

публикувано на 10.10.24 в 10:06