Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ДФК "Видин" пак спечели купа

Снимка: ДФК "Видин"

Отборът на ДФК "Видин" спечели за втори пореден път турнир по футбол за девойки до 17 години. Видинчанки триумфираха на състезанието на изкуствения терен в спортен комплекс "Огоста" в Монтана, след като станаха първи и на турнира в Ерден.

Видинските състезателки победиха основния си конкурент "Атлетико" Лом в с 1:0 и домакините от "Монтана" с 4:0. "Атлетико" пък се наложи над "Монтана" с 3:1.

ДФК "Видин" получи и покана да участва в национален фестивал за девойки до 17 г., който през месец юли ще събере най-добрите отбори в страната.

"Отново защитихме първото място и заслужихме покана за фестивал на най-добрите отбори в страната! Всичко се постига с много труд, благодаря ви момичетата!", коментира ст. треньорът на видинския клуб Петър Митев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Врачанският "Ботев" се подсили с опитен защитник.

От елитния футболен клуб съобщиха, че са подписали договор с 30-годишния десен бранител Деян Лозев.  За последно той игра в "Арда", откъдето си тръгна като свободен агент. За тима от Кърджали Лозев записа 29 мача в родния футболен елит. Новото попълнение на врачани е футболист на Левски, ЦСКА 1948 и втория отбор на ЦСКА 1948.  Тази вечер пък врачани..

публикувано на 05.08.24 в 15:01

Георги Стоянов ще свири на стадион "Огоста"

Георги Стоянов бе назначен за главен съдия на срещата "Монтана" – ЦСКА 1948 II. Сблъсъкът от 3-ия кръг на Втора лига е утре, от 20.00 часа, на стадион "Огоста". На Стоянов ще помагат Йордан Петров и Иван Беделев. Любомир Вушовски е четвърти арбитър. Антон Терзиев ще наблюдава работата на арбитрите.  Дебют, като съдийски наблюдател във Втора лига ще..

публикувано на 05.08.24 в 14:15

Вършец вече има футболна школа за деца

Официално бе даден старт на футболната школа във Вършец , чиято организация отне три месеца. Общо  86 са записаните до сега деца, 18 от които са момичета. Те ще бъдат разпределени в 4 възрастови групи, а тренировките ще се провеждат на изкуственото игрище в парка в града. Един от организаторите, Александър Димитров , изказа своята благодарност..

публикувано на 05.08.24 в 11:50

"Локо" Мездра отстъпи на израелци в контрола

Няколко часа след като победи Бдин /Видин/ Локомотив (Мездра) загуби от Макаби U19 (Нетаня, Израел) с 0:4 в приятелска среща, играна в Правец. Треньорът на „железничарите“ Николай Христозов пусна в игра само юношите на отбора. Равновесието на терена се запази близо час, през който не падна гол. После за гостите излезе нова единадесеторка. Именно тя..

публикувано на 04.08.24 в 15:45

"Ботев" посреща "Берое" във Враца

Следващото домакинство на Ботев ще се играе на градския стадион във Враца, това съобщиха от ръководството на елитния футболен клуб. Така те сложиха край на спекулациите за мястото, на което любимците им ще посрещнат Берое в мач от 3-ия кръг. Двубоят е в понеделник, от 21.15 часа и ще се изиграе на осветление. През последните дни на стадион „Христо..

публикувано на 04.08.24 в 15:39

Таланти от школата на "Локо" Мездра гостуваха на "Левски" София

Родените през 2014 година „железничарчета” изиграха първата си контрола за новия сезон, като гостуваха на „Герена” на класния отбор на "Левски" София. Мачът се игра в 4 полувремена по15 минути. Момчетата показаха добра и комбинативна игра, но въпреки това логично загубиха с 1:5. Попадението за мездренчани реализира Калоян Петков. Според треньора..

публикувано на 04.08.24 в 15:34

"Локомотив" Мездра победи "Бдин" Видин и още един съперник

Подготовката на "железничарите” продължава с пълна сила. Контролната среща между отборите на "Локомотив: Мездра и Апоел Кфар Саба от Израел завърши при резултат 1:0. Единственото попадение падна през първата част, и то бе дело на Гроздан Илиев в 25-тата минута.  Контролната среща днес от 11.00 часа между отборите на "Локомотив" Мездра и "Бдин"..

публикувано на 03.08.24 в 16:18