Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Бдин" се бори, но отстъпи на "Левски" на финала

Снимка: Светослав Димитров
"Бдин" отстъпи на финала на турнира по "Футбол 7" в Банско на фаворита "Левски" с 3:1. За представянето си обаче видинчани заслужават огромни адмирации. Въпреки, че никой не ги слагаше в сметките за призово място, малките футболисти на Пламен Петков записаха 4 победи и завършиха с голова разлика 17 на 5. Във финалния мач почетното попадение за "Бдин" реализира Антон Петров- Тото и стана голмайстор на турнира с 13 попадения. Малките Бдинци получиха купа, грамоти и подаръци.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Престижни резултати за отбори от школата на "Локомотив" Мездра

В Детско-юношеската школа на ОФК "Локомотив" /Мездра/ вече се работи на пълни обороти. През седмицата две от формациите, водени от Стоян Стоянов, играха престижни контроли с връстниците си от школата на ПФК "Монтана" и постигнаха престижна победа и равенство. Децата, родени през 2010 година, спечелиха в интересен мач след обрат и победа с 4:2...

публикувано на 18.08.24 в 16:35

Борец от Враца ще участва в Световното в Йордания

България ще бъде с шестима състезатели на световното за кадети в йорданската столица Аман. Един от българите е врачанин, има и представители от Плевен и Ботевград. Шампионатът на планетата започва в понеделник, 19 август.  Националите ще стартират само в класическия стил, водени от треньорите Мариян Бяндов, Димитър Иванов и Светлин Шиндов.  В състава..

публикувано на 18.08.24 в 16:30

"Локо" Мездра отново бие в контрола

Водени от своя старши треньор Николай Христозов футболистите на Локомотив /Мездра/ постигнаха пореден успех в контрола, като победиха у дома Вихър 23 (Николово) с 2:0, а головете  паднаха през второто полувреме. Ветеранът Николай Ганчев е с основна заслуга за постигнатия успех. Той откри резултата в 65-ата минута след центриране отляво на..

публикувано на 18.08.24 в 16:26

Талант от Враца крачи уверено към Формула 1

15-годишният Мартин Стоянов от Враца е сред българските надежди в автомобилния спорт на световно ниво. Въпреки че още не е пълнолетен, той вече е професионален състезател. Започнал е с картинг на професионално ниво, а сега вече се състезава с автомобили и болиди. От 8 години родният Шумахер живее със семейството си в Швейцария. Признава, че по..

публикувано на 18.08.24 в 16:19

Никол от Видин заслужи два медала в две възрастови групи от силен турнир в Босна и Херцеговина

Състезателката на видинския спортен клуб "Борба, самбо, джудо" Никол Николова заслужи два медала от силен международен турнир по джудо. Талантливата видинчанка защити титлата си от миналата година в 13-ото издание на турнира "Mala Evropa" в град Пърнявор, Босна и Херцеговина. Никол грабна златото в своята възрастова група U13 в категория до 32..

публикувано на 18.08.24 в 15:51

Лекоатлетка от Мизия с второ място на световно първенство

Лекоатлетка от спортен клуб "Мизия" завърши втора на световното първенство по лека атлетика за ветерани. 25-ото издание на шампионата на планетата се провежда в момента в шведския град Гьотеборг.  Мария Ангелова стана вицешампион на 10 км спортно ходене. Това е пореден успех за леката атлетика в Мизия, която дължи постиженията си на Красимир Маринов и..

публикувано на 18.08.24 в 08:42

Втори кръг на "Кариана къп 2024"

Лидерите във временното класиране на футболния турнир "Кариана къп 2024" излизат един срещу друг утре, 17 август. От 18:00 часа на стадиона в Ерден "Огоста"  (Бойчиновци) посреща "Балкан" ( Белоградчик). Двата тима стартираха с победи участието си преди седмица. В неделя, от същия час, първи мач на турнира ще запишат домакините от..

публикувано на 16.08.24 в 13:19