Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОФК"Бдин-1923" с победа в Луковит

Снимка: ОФК"Бдин- 1923"

"Бдин" постугна убедителна победа с 4:1, като гост на "Ботев" в Луковит.  Домакините излязоха напред през първото полувреме, но Цветан Цветанов върна видинчани в мача с гол в края на полувремето.  Бдин" коригира играта си през второто полувреме и закономерно стигна до обрат. Денис Гърлов отбеляза дебютният си гол за 1:2. Цветан Цветанов направи 1:3, а крайното 1:4 фиксира с втори гол Денис Гърлов. След този 11 кръг "Бдин" е на втора позиция с 24 точки. Лидер продължава да е "Кариана" с 27 точки след победа с 2:1 над "Мизия" в Кнежа. В следващият кръг на 29 октомври "Бдин" са домакини на "Павликени". Началото на срещата е от 14.30 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Световният рекорд на Цанко Цанков е признат

Две седмици след историческото плуване на Цанко Цанков от 120 километра без спиране в река Дунав, днес сутринта постижението беше официално ратифицирано от авторитетната Асоциация за световни рекорди (OWR). От организацията изпратиха на Цанков сертификат за автентичност и поздравления за успеха на 19 септември.  В него пише, че плуването е било по..

публикувано на 04.10.24 в 16:41

Срещу неудобен съперник започва участието на Монтана в Адриатическата лига

Баскетболистките на Монтана започват участието си в Адриатическата лига при жените.  В събота тимът на Преслав Пешев гостува на Цинкарна /Целе/, който е три пъти шампион на Адриатическата лига и за мнозина е най-класния отбор в първенството.  "Не си спомням победа в Целе, възможно най-трудният съперник. Предвид обаче амбициите, които заявяваме този..

публикувано на 04.10.24 в 15:26

Траялният офроуд дебютира в Северозападна България

В бойчиновското село Мърчево ще се проведе през почивните дни състезание по траялен офроуд. За първи път подобен вид автомобилно състезание ще има в Северозападна Българи, каза кметът на община Бойчиновци Светлин Сретениев. "Двама ентусиасти от Мърчево, Теодор и Иван, и едно младо момче, което е от Монтана, казва се Калоян, направиха среща..

публикувано на 04.10.24 в 15:14

Феновете на Ботев с безплатен превоз за гостуването в Пловдив

Фенове на Ботев /Враца/ се организират да подкрепят любимците си по време на следващия им мач.  В неделя тимът на Христо Янев гостува на Хебър /Пазарджик/, като срещата от програмата на 11-ия кръг на Първа футболна лига ще се изиграе на пловдивския стадион „Локомотив". Фенклубът на врачани организира безплатен превоз за срещата, текат и записвания...

публикувано на 04.10.24 в 14:51

Берковският клуб "Върколак" - шампион по ММА

С шест медала и отборна купа се завърна берковският  клуб "Върколак"  от  Държавния личен шампионат по ММА. Надпреварата се проведе н а 27-28 септември в град Горна Оряховица, а у частие взеха клубове от цялата страна.  При голяма конкуренция отборът на клуб "Върколак" от Берковица спечели 6 медала – 2 златни, два сребърни и два..

публикувано на 03.10.24 в 17:55

Съдия от професионалния футбол за мача на "Бдин" с "Локо"

Владимир Кирилов от Плевен, който ръководи мачове във Втора лига, е определен за главен съдия на дербито от 6-ия кръг на Северозападната Трета лига между "Бдин" Видин и "Локомотив" Мездра. Странични съдии ще бъдат Мартин Мачев, също от Плевен, и Венцислав Банчев от Ловеч. Четвърти съдия - Петър Иванов от Монтана, делегат на мача Бойчо Бойчев от Враца...

публикувано на 03.10.24 в 13:33

"Локомотив" (Мездра) завърши наравно в приятелска среща

2:2 е крайният резултат от изиграната приятелска среща в Тетевен между аматьорския национален отбор на България и третодивизионния "Локомотив" (Мездра) .  Селекцията на националите бе водена от Емил Велев, с помощници Валери Свиленов и Атанас Апостолов. Те поведоха с 2:0 до края на първото полувреме. Първия гол реализира Василийе Милованович,..

публикувано на 03.10.24 в 13:19